Christina Wedel // 06. april 2015 // Ingen kommentarer

Spar 1875 kr. på garderobe og shopping.

imagesÅhh min smukke kære læser

Herlig påske mandag.

Jeg har nydt påsken.

At have fri, jeg har kørt i fede biler, været i sommerhus, spist frokost med veninder, kysset min nye nevø, spist påskefrokost kun med mine skønne forældre, kørt tur med mine bedste og mest dyrebare venner og veninder, grinet med mine unger og IKKE SPIST ET ENESTE PÅSKEÆG. Simpelthen fordi jeg ikke vil tage mere på.

 

Nå men jeg har fået den dejlige mail, længere nede i indlæg, fra en skøn kvinder som beder om min hjælp, og jeg bliver lige lykkelig og stolt hver gang, For det er derfor jeg er her. Og jeg elsker det jeg laver. Og jeg glemmer altid hvor vigtigt de er at fortælle dig igen og igen hvad jeg laver og kan. For de fleste af jer tror (af forunderlige årsager) ikke at I “passer ind” i min forrretning.

JO.DU.GØR

Jeg har set det hele. Hørt det hele. Set ligeså lidt tøj som dit.Eller meget. Eller mødt sådan en som HADER at købe tøj. Eller hende som shopper og stadig aldrig er lykkelig. Der er ingen grænser for hvem jeg “vil have i min forretning”.

Jeg siger selv til hvis jeg ikke mener jeg kan løse det du ønsker. Og det har jeg endnu kun prøvet 2 gange, Den ene fordi hun var ulykkelig i sit liv og ikke sin garderobe, den anden fordi jeg kunne mærke at hun forventede mirakler ved at bruge penge. For mig handler mirakler om at DU får alle de AHA oplevelser der er ved at være i “garderobeskole” hos mig. At du for første gang forstår hvorfor du gør eller ikke gør tingene på den måde du gør. En fed garderobe er ikke nødvendigvis stor. Men den har lige præcis alt du skal bruge for at få livet til at fungere for DIG…SGU!

JEG HAR INGEN ALDERSGRÆNSE. INGEN ØKONOMIGRÆNSE. INGEN POSTNUMMNERSNOBBERI.

Alle er velkommen . Også dig. Ja dig som skrev denne skønne mail  til mig;

“Hej Christina

 
Jeg skriver fordi jeg faldt over din side da jeg ledte efter en stylist/style coach/personlig shopper på nettet. Jeg er en kvinde  som hele sit liv har hadet at købe tøj, jeg ved ikke hvor jeg skal starte eller slutte, og det har resulteret i et blandet og rodet klædeskab som jeg hader at åbne! Der er masser af fejlkøb, det aflagte fra svigermor og en god blanding fra veninderne. Det har været virkelig svært at indrømme det overfor mig selv, men jeg har brug for hjælp til at knække tøj-koden, jeg kunne godt tænke mig både et garderobe tjek og en shoppetur.. tror jeg? Bliver lige nødt til også at indrømme at jeg er hunderæd for at bede om hjælp, og det er jo ikke fordi jeg ønsker at blive forvandlet til et stilikon eller en der altid går med det sidste nye (eller dyreste).
Christina jeg håber helt vildt meget at jeg falder indenfor din alders eller målgruppe – hvis du da har sådan en? jeg har virkelig brug for et par nye, kyndige og ikke mindst ærlige øjne, glæder mig til at høre hvad du tænker”

Hun og jeg har allerede en aftale i bogen og hvis du også har lyst, så skriv til mig på cw@christinawedel.dk

Jeg kører et tilbud lige nu på garderobe og shopping for 6875 kr. (inkl. Moms) for 7 timer som skal bookes inden 15 APRIL Du sparer 1875 kr.

 Læs hvordan det hele foregår lige her

SKRIV, SÅ FINDER VI UD AF HVAD DU DRØMMER OM.

Kram og hav en skøn kort uge,

Fru Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *