Christina Wedel // 12. marts 2013 // 13 kommentarer

Store fødder ?

Har du/hun det samme problem som min shoppe kunde i morgen, at du bruger str. 42 eller mere i sko og du er kvinde?

Så se lige hvad jeg har fundet i Valby: Netbutikken www.sko-sko.dk har masser af mærker både i str. 42,43,44 og endda 45 til kvinder. Ja jeg ved godt det ikke er supefede stilletter ret mange af dem, men min erfarring er at en del af jer skønne damer med denne sko størrelse er høje og blot mangler smarte ting som ikke har for høj hæl. Der er både  sneakers, støvler og nogle få (for kedelige) sandaler. Er du ikke så høj men stadig er blevet udstyret med større fødder så ved jeg godt du er ked af det for det ER svært. Et af mine bud er funky strømper i Sorte sko med  hæl som du bla. kan få på ovenstående webside. Det giver liv til benene og tøjet uden at gøre dine fødder større. Strømperne finder du bla. her Sneaky Fox

MEN DEN RIGTIG GODE NYHED ER AT DE OGSÅ HAR EN BUTIK! …..skal dog sige at ham som tager telefonen er en SUR SKID.

Læs om åbningstider osv HER

 

Giant shoes i Søborg hovedgade er et andet cool bud. Her har jeg fundet de fedeste ballerinaer. Deres stiletter er lidt federe end sko-sko men check begge sites ud. Disse har også en god butik i Søborg med super service.

Jeg leder stadig videre for jeg ved der findes sites i udlandet, det er møgdyrt , men det findes.

Hav en skøn dag

 

 

 

 

13 kommentarer til indlægget


 • Zalando er rigtig godt med i forhold til de store størrelser. Holst Sko i Aarhus er også okay (har webbutik). Storesko.dk er også et rigtig godt bud. Utroligt at producenterne ikke snart forstår, at vi bliver højere og højere og dermed også får større fødder. I Tyskland er de meget længere fremme end her. Jeg har tit købt sko dernede uden de store problemer.
  Hilsen hende den høje med de store fødder, der GERNE vil gå i højhælede og feminine sko 🙂

  • Og det mener jeg absolut også man skal selvom man er høj, jeg er slev høj og går stadig med 15 cm stiletter!!
   Tak for gode råd

 • Der er også en Holst Sko i Odense. Og Skoringen (Vestergade) har også op i 44.
  Min mor brugte 43,5 og kæmpede en brav kamp for at få de odenseanske skobutikker til at indkøbe de store størrelser.
  Jeg bruger selv str. 42 og gjorde det allierede da jeg blev konfirmeret. I dagens anledning var jeg iført det eneste par hvide sko vi kunne finde – med 6 cm hæl. Ikke sjovt når man var 182 cm og i forvejen havde komplekser over det!

 • Jeg køber alle mine sko hos Giant shoes. Jeg bruger str 44/45 og jeg går aldrig forgæves når jeg har været derude. SKØNT med en masse muligheder, når jeg er vant til ALDRIG at kunne finde sko der passer. De har både en fysisk forretning og en webstore.

 • Hej
  Jeg og min mand har åbnet en internet sko butik, der er dedikeret til kvinder med specielle behov, nemli sko i store størrelser.
  Ideen opstod da jeg altid selv har haft svært ved at finde gode sko til mig selv (str 43) og nu har vi startet denne webshop http://www.limesko.dk. Kig ind, jeg håber der er noget der kan friste 🙂
  Der er også mulighed for at besøge os ved vores lager der ligger i Mørke (25 min i bil fra Århus).

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt