Christina Wedel // 03. marts 2013 // Ingen kommentarer

Synk eller spyt ud?

5. dag .Det går skide  (ja undskyld) godt med min Frugt/grønsags Udrensning fra Juice Unplugged.

Eller…….igår var det lige ved at gå galt. Min elskede tante Nutter skulle have søndagsfrokost og efter at have været til møde på Frederiksberg smuttede jeg lige forbi Fredriksberg Smørrebrød(Som forrøvrigt er startet af min tipoldeforældre) for at hente lidt godt til den gamle dame. Intet problem der. Men kunne da godt mærke mundvandet ved synet af en æg og rejer -højt belagt. Men det gik fint.

Så ankom jeg hos Nutter og hun havde gæster som havde den SVEDIGSTE gulerodskage med. JESUS det var svært. Jeg havde mine 2 flasker juice med og rigeligt med vand i glasset. Jeg skulle lige ind med noget og så ud i køkkenet. Og PLUDSELIG tog jeg et lille hjørne fra den ellers rimelig tomme embalage…….hvor grotesk er det !!. Jeg tyggede 2 gange og tænkte :” Hvad f… har du gang i ? Spyttede det ud og tænkte ;”Jeg ender med en spiseforstyrrelse….”

Nej så galt går det ikke. Men hvor er vores sind og vaner interesant. Jeg har jo selv valgt det, så hvem prøver jeg at snyde?

Pointen med denne faste er jo at helt undgå fast føde for at rense ud, men også at sætte mit sind på en prøve. Kan jeg undvære smag og sanseoplevelsen ved mad? NOT EVER.

Men man bliver sgu stolt når der er røget 3,5 kg hvad det nu end er der røget. Jeg ved jeg føler mig stolt,sund og let.

Apropos sund så havde jeg jo spurgt Anne Bech hvad hun synes om protein pulver.

Dette var mit spørgsmål;

Kære Anne
Igår da jeg hentede juice stod der en hel flok bodybuilder typer og var ved at skære hinanden i skinke tern for at komme til de store dåser protein pulver de sælger . Jeg spiser jo protein pulver 2 gange om dagen udover mine juicer.
Er protein pulver ok elller ej ??

Her er hendes svar:

Det er et meget svært spørgsmål at svare entydigt på. For det er ikke dårligt, men det er heller ikke meningen alle bare skal drikke det.
I dit tilfælde er det en gennemtænkt strategi, hvor du stadig får tilført aminosyrer til din krop – flydende, fordi du er på udrensning.
I de store bøffers tilfælde er det for at tilføre kroppen hurtigt optageligt protein, som tilskud UDover den mad de spiser, som også (er meningen) skal være proteinfyldt.
Store bøffer, og andre i træningsmiljøet, bruger det for at give deres muskler proteiner lige efter træning, så de udnytter at de optages helt optimalt i de 15 minutter hvor musklelcellerne er helt åbne og modtagelige overfor næringsstoffer da alt kører for fulde damp efter hård træning. Lad nøgleordet her være hård.
Du behøver ikke proteindrik hvis du har cyklet fra vesterport til Rådhuspladsen.
Men i virkelig langt de fleste tilfælde vil jeg stadig sige, at protein pulver er overflødigt. Det er et tilskud, som dem der træner hårdt kan tage. Lige efter træning.
Men rigtig mad er stadig at foretrække for den almindelige, måske løbetrænende, holdudøvende, fitness dame.
Forbered din mad, så du har noget med til lige efter træning. Det er rigeligt.
Det er i mere ekstreme tilfælde det skal bruges, altså som du i en udrensningskur for at sikre din krop får hvad den skal, er en gammel dame der ikke kan spise nok i forhold til hvad du skal have, eller hvis du virkelig er seriøs med træning.
Du skal ikke til hverdag bruge det som måltidserstatning. Det er ligesom at være på Nupo. Don’t. Spis. Sund. Mad.
Kh Anne

Så starter en ny uge i morgen og der skal i høre mere om de puder der kurerede min hovedpine!

hav en skøn første søndag i foråret aften

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt