Christina Wedel // 02. august 2013 // 1 kommentar

Syv åbenbaringer #2

Hvis du er dårlig til at trække i sommerkjoler fordi du synes alting buler så husk UNDERKJOLER. De er guld værd. Købe den en størrelse mindre end du ellers køber tøj og sørg for den har stretch i sig. Den vil både holde lidt på det hele og gøre dig mindre gennemsigtig. Køb den evt. med bryder ryg så man kan se stropperne oppe ved halsen, det gør dig mere cool og sporty end fin.

Er du derimod til tøsethed og fin dame, så tag en skøn prikket med flæsekant eller en babyblå gennemsigtig med små blonder på, så kan du også bruge den til at forføre en (evt. din egen ) mand med.

Her er lidt inspiration :

Fra Femilet

Fra Maidenform

Fra Agent Provocateur

Fra Anne Sax

1 kommentar til indlægget


 • Hej Christina
  Jeg kan sagtens se fidusen I en underkjole. Desværre oplever jeg, at de kravler op ad låret og ender I en uklædelig pølse omkring lysken. Også selv om jeg køber dem så de sidder til. Hvad stiller jeg op med det? Min figur er kurvet timeglas str 42/44

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt