Christina Wedel // 23. august 2017 // Ingen kommentarer

TAG DET PERFEKTE SELFIE!

Hej,

Det perfekte selfie, kan være svært at tage. MEN det er nærmest livsnødvendigt – hvis du spørg’ mig. Om det er til din dating profil, cv, instagram eller bare til dig selv, så er du nødt til at kende de små tricks jeg lærer dig i dagens video. Hvis du tager et godt selfie med mine regler, så send det til mig enten via instagram: @christinawedel.dk, eller på min facebook: @fruwedel.

Her er link til det selfie lys, jeg bruger i videoen: https://lumee.com

Det er pisse godt for selvtilliden at have smukke billeder af sig selv, så kom igang!

KYS!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt