Christina Wedel // 14. marts 2010 // 9 kommentarer

Tak for en super aften til alle jer som kom i torsdag !

Det var skide sjovt at lære så mange tøser at sminke sig på en gang.

Det kommer jeg til at gøre noget mere for det var sjovt !, og hvor blev I alle lækre, ved egen hjælp

Tak igen og knus

9 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina, Tak for en super aften. Jeg kan stolt meddele at jeg allerede har øvet mig flere gange og vovet mig ud i at afprøve grøn skygge også. Det var et super setup og meget brugbart det jeg kom hjem med.

  Synes helt klart du skal arrangere flere kurser – og de må også gerne koste noget:-)

 • Ejjjhh, hvor jeg glæder mig til at opleve dit kursus, når det næste er aktuelt. Det lyder til at ha’ været en stor succes denne gang!

  -Anne

 • Det var SÅ sjovt OG lærerigt! Du kom med gode pointer, og det er ihvertfald slut med bar røv i fjæset her! Faktisk fik jeg lagt en rigtig flot make-up på vej til fødselsdag i bilen på meget kort tid (og ja, jeg ved godt du gør det mens du kører Christina 😉 men jeg sad altså bare på passagersædet)
  Og husk nu at lave lidt reklame for dig selv også næste gang du smukke dame!

 • Tak, tak, tak……er forsat helt vildt forundret over, at jeg har deltaget i sådan en aften, sådan et sted, med sådan en kvinde! Gaver, overflod og højt humør – det hele fuldstændig gratis! Livet er da fantastisk 🙂

 • Hej Christina
  Jeg har sendt dig mange taknemmelige tanker siden sidste torsdag. Meget lærerig aften i super godt selskab – elsker din tilgang. Har for første gang været til fest med øjenskygge – aftenen med dig gav mig et helt nyt mod: at man bare skal kaste sig ud i det og ikke tage makeup så alvorligt. Og så fryder jeg mig dagligt over mine nye smykker, så tak for at du inviterede din dygtige smykkekunstner med. KH Mette

 • Hej Christina
  Jeg er overrasket over HVOR meget jeg faktisk lærte! Har brugt det hver dag siden og vil gerne lære mere! Kunne du evt. holde nogle kurser? Jeg er på!

  Tusind tak for lærerigt arrangement

  Kh Judi

 • Jeg siger også tak for en super aften. Har brugt det hver dag siden. Har netop være en uge på kursu i udlandet og tækte at dette ar en perfekt mulihed til at øve mig et sted hvor forl ikke er vand til at se mig. Er nu så glad for dette at jeg klar vil forsætte med at lægge daglig make-up. Har også investeret i et mineral kit.
  Jeg ville elske at du holder fler make-up kurser.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt