Christina Wedel // 04. november 2009 // 2 kommentarer

Tak tak for alle jeres gode spørgsmål !

For at spare jer(og mig selv) tid samler jeg alle svar i et indlæg på torsdag. Her afslører jeg også de 3 heldige vindere af min bog.

Puha jeg har godt nok haft travlt. I morgen tidlig skal jeg i Radio Nova. Og har lige set at jeg har en MEGET flot artikkel i Kiwi (Nettos gratis blad)

PS efter at have brokket mig over at have fået flad røv af at tabe 12!!!!!! kg,…………yep 12 kg !…….. har jeg idag fået et par skub røv op trusser fra Trumpf . Jeg lover et billede af effekten her på bloggen. Skal bare lige finde en jeg vil have til at tage  DET billede 🙂

Kram og god onsdag. PS prøv at tage lidt ekstra rødt på læberne i dag før du går ud af døren igen…….

2 kommentarer til indlægget


 • Må bare lige fortælle, at selvom jeg synes jeg har rimelig godt styr på garderoben, så fik jeg pænt meget ud af at læse din bog. Allerede den dag jeg fik den i hænderne, ringede jeg til frisøren og fik til til at få lige præcis den orangerøde farve jeg skulle have fået for længe siden, fordi jeg læste du skrev om, at få gjort noget ved håret, hvis man ikke var tilfreds. Dagen efter lavede jeg en lille hjemmespa,med noget shaving af vinterben, og skøn neglelak på tæerne (som min mand ikke fattede, at jeg kun mente hørte sommeren til 🙂 Og det lækre undertøj er blevet rykket længere frem i undertøjsskuffen, fordi det giver en lækker fornemmelse, ligesom de pænt højhælede støvler, jeg pludselig vandrer rundt i, hver evig eneste dag. God inspiraton, tak for det. Kærlig hilsen Fru Z

 • Jeg vil gerne vide noget mere om støvler på høje hæle. Du skriver, at det kan være fint at bruge lidt ekstra af budgettet her.. Vil du uddybe i forhold til mærker og evt butikker?
  Jeg er 180 cm og høj nok samtidig med at jeg bare ikke går godt i støvler eller sko med hæl!
  Hjælp!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt