Christina Wedel // 30. september 2014 // 2 kommentarer

Talk Show Tuesday- i Brystkræftens tegn

FullSizeRenderI morgen er den første Oktober. Oktober er Brystkræftmåned. Jeg har for travlt idag til at nå at lægge en film op, men jeg filmer den og lægger op i morgen, som i hele oktober måned hedder PINK ONSDAG, ligesom sløjfens farve og i det hele taget Brystkræftkampagnens farve.

Støt Brysterne gør et kæmpe arbejde og du kan være med . Jeg har desværre haft svært ved at oprette en indsamling selv, men det kommer der styr på senere idag, og jeg håber du vil være med til at prøve at indsamle 10.000 kr. sammen med mig i løbet af den næste måned

Ellers læs med her

 

De lækre sager fra L’oreal er noget af det ugerne kommer til at handle om. Dem kan du nemmelig vinde.

Kram , Christina

2 kommentarer til indlægget


    • Kære Matthew. Det er ikke muligt tror jeg, selvom det ville være smart. Men der er den option at få et girokort så man kan betale i banken. Tak for din støtte

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *