Christina Wedel // 26. august 2014 // 6 kommentarer

Talkshow Tuesday – Beskriv dig selv med 3 ord

Hej

Idag er det tid til Talkshow Tuesday, og i dette afsnit snakker jeg en helt masse… Sorry! Men det er vigtigt at kunne definere sig selv, vide hvad man skal arbejde med, og hvad man er rigtig god til. Derfor har jeg prøvet at lave denne lille øvelse (den er ikke skabt af mig, den er sikkert lavet af en eller anden klog forfatter), men det var faktisk ret spændende. Jeg er sikker på nogle af jer skal bruge mere end 5 minutter på at finde jeres ord, men det vigtigste er bare at du finder 3 ord der virkelig beskriver dig. Du kan også snakke om dine ord med folk omkring dig, det er spændende at høre hvad de har at sige om dig.

Kys

6 kommentarer til indlægget


 • Hahaahaha, du ER sjov! Megasjov, og med en herlig, smittende latter 🙂
  Selv er jeg topbegejstret for kombinationen (lidt) skrap og sjov, så keder man sig sgu aldrig 🙂
  Ord om mig selv (og nu bliver jeg lidt blufærdig, for det er alligevel lidt mærkeligt at skrive, men altså, noget i stil med): positiv (ja, også mig), omsorgsfuld, hårdtarbejdende. Tror jeg nok 🙂

 • Hej Christina (min Guru).
  Jeg holder utrolig meget af dine videoer og glæder mig altid til næste indlæg.
  Efter noget tid med egne behov lagt i skuffen og en søn nu på 7 mdr er de nu begyndt at vende tilbage. Jeg lapper dine skønhedstips og tricks i mig og ja har allerede spenderet godt på nye spændende produkter. Jeg gør mig nu mere umage end tidligere og ja det er som om en ny og bedre version af mig vil frem. Samtidig er jeg begyndt hos diætist så nu skal de 15 kg altså af. Min gave til mig selv når jeg er i mål er en shoppe tur med dig – jeg glæder mig sindssygt! Det skal sq nok blive sjovt. Nå men jeg vil samtidig med gerne høre om du kunne være interesseret i at lave et indlæg om dine frisør vaner. Her tænker jeg på hvordan du bliver klippet – klipper frisøren “ind i håret” (som Gundbritt så tit nævner i tv) eller klippes det i “etager” eller er det kun spidser der klippes? Hvad med shampoo og balsam – er der noget du kan anbefale? Skal det være med eller uden sulfat? Hårkur – frisør eller hjemme eller måske begge dele? Jeg glæder mig til at de den forbedret Sanne indenfor næste 6 mdr satser jeg på. Og så ses vi. Indtil da lurer og lærer jeg videre her på bloggen. Det er umagen værd! Tak!

 • Ja, det skal du ikke undervurdere. det er godt, Det første indtryk.
  I filmen “Coming to America” siger Eddie Murphy, (ja skrevet af en manuskriptforfatter, men stadig). Han siger “The First Impression in usually the right one”.
  Det er sandt. Og et godt citat at have i baglommen. Så det er nok rigtigt. de tre ord. Jeg kender dig kun perifert…og jeg kan da godt se at de tre ord passer. Men husk Eddies Citat….når man begynder at betvivle sig selv. Så er det sgu meget godt. 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt