Christina Wedel // 01. juli 2014 // Ingen kommentarer

Talkshow Tuesday – Et godt ægteskab

Hej,

Idag i Talkshow Tuesday, snakker jeg med min gode veninde Jeanette, som er mor til 3 og lykkeligt gift. Det er virkelig få ægteskaber jeg ser nu til dags, hvor parret stadig RÅ flirter og er smaskforelskede efter mere end 20 år, men det gør de her to. Derfor har jeg interviwet Jeanette, for at finde ud af hvad nøglen for hende var, og jeg kan afsløre så meget at det er noget med at dele dobbeltdyne.

Skriv i kommentarfeltet nedenfor hvilke emner du vil have jeg skal diskutere i Talkshow Tuesday!

Kys

Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt