Christina Wedel // 12. august 2014 // Ingen kommentarer

Talkshow Tuesday – Følg din mavefornemmelse

Hej,

I denne uges Talkshow Tuesday, er jeg tager til det bæredygtige PR agency Fairstyles, som min gode veninde Charline Skovgaard har startet. Læs mere om hendes virkshomhed lige her: http://fairstyles.dk. Grunden til jeg har valgt at filme udenfor hendes skønne kontor på Islands Brygge, er fordi at netop hendes virksomhed er bygget på hendes mavefornemmelse. Hendes job er nu baseret omkring hendes største passion, nemlig bæredygtighed, og derfor brænder hun så meget for det hun laver nu.

Jeg tror nemlig på at man skal have sin mavefornemmelse med i alt man laver, lige fra hvordan du vil opdrage dine børn til hvilket job du har. Der er en grund til at man får ondt i maven nogen gange, og jeg har lært ikke at gøre de ting der giver mig ondt i maven.

Jeg håber du lærte noget, og skriv gerne i kommentaren nedenfor hvilke emner du synes jeg skal diskutere i Talkshow Tuesday.

Kys
Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt