Christina Wedel // 02. september 2014 // 10 kommentarer

Talkshow Tuesday – Gå tidligt i seng

Hej

En lidt mere seriøs udgave af Talkshow Tuesday, men det er et emne der er vigtigt og noget som mange går igennem – nemlig det at have stress. Jeg har nemlig haft stres, og det var på et tidspunkt så alvorligt at jeg stort set lå i sengen i flere måneder. Det der har virket for mig er at gå tidligt i seng, og derfor deler jeg det med jer nu.

Jeg håber i kan lide videoen, og hvis du har haft stres eller kender nogen der har, så skriv i kommentaren hvad der har virket for dig, så kan vi alle lære af hinanden!

Kys
Christina Wedel

10 kommentarer til indlægget


 • Tak for dine gode skønhedstips 🙂
  Jeg er så enig med det med søvnen – jeg er et helt andet menneske med meget mere overskud når jeg får lov til at gå i seng før kl.22 – når jeg skriver får lov er det fordi jeg bor med mine 2 teens på 14 og 17 år og de sover ikke på den tid men snarere ved midnat – så det er min udfordring.
  Men så snart jeg har mulighed for det gør jeg det – har lederjob og alene med mine piger og derfor en del at se til søvnen er med til at redde mig.

 • Åh, men det er svært at give slip på de der gode solotimer! Jeg synes det er overraskende svært at huske mig selv på hvor meget bedre jeg har det om morgenen, når jeg sidder der og skal vælge mellem tidligt i seng og endnu et afsnit af Orange is the New Black (eller hvad jeg nu er i gang med).
  Noget helt andet er: vil du ikke engang uddybe lidt mere hvad du forstår ved dit motto om at gøre sig umage? Jeg kommer hver gang til at tænke: for hvem? Hvis det drejer sig om udseendet, kommer det nemt til at lyde som om man skal gøre sig umage for at se lækker ud – for mændenes skyld, tænker jeg, men hvorfor skal vi egentlig det? Hvis det drejer sig om arbejdsindsatsen, hvordan afbalancerer man det så, så man ikke får stress? Du har sikkert en anden forståelse af udtrykket, så var det ikke et emne at tage op?

 • Kære Christina Jo for søren kan jeg li videoen – det er så godt du deler – jeg elsker at være udhvilet men det er som om det er et tabu at man har brug for 8-9 timers søvn. Alle mennesker har lov at passe på sig selv og få det hvile de har brug for før alt andet. Med 3 sjove videoer om ugen + alt det andet du suser rundt og laver, synes jeg nok du har ret til en god nattesøvn. Jeg selv prioriterer i nævnte rækkefølge søvn, motion, sund mad, mine aller næreste og så først derefter kommer arbejde og venner – hvis jeg ikke er tunet kan jeg slet slet ikke yde det jeg skal og så sidder jeg og hænger og får alligevel ikke lavet det halve af det hele 🙂 Jeg har været forskånet for stress, men ville stensikkert få det hvis arbejdet skulle ligge på førstepladsen.

 • PS fik sådan et godt råd engang med at finde ud af hvor mange timers søvn, man har brug for, det skal i også have: sæt vækkeuret til det tidspunkt du skal op ex. kl 7 og gå så i seng på det tidspunkt du plejer – hver aften sætter du det så et kvarter tilbage og når du så vågner før vækkeuret har du ramt dit søvnbehov – jeg skal ex sove kl 22:45 så vågner jeg lige før vækkeuret = 8:15 t så er jeg frisk hele dagen

 • Meget relevant indlæg. Jeg har selv været der, og det bedste, jeg kan gøre for mig selv, er at få nok søvn og få nok alene-tid. Det med søvnen er så til gengæld nemt nok for mig, for jeg er A-menneske og har aldrig brudt mig om at være sent oppe 🙂

 • Åh, det råd trængte natteravnen her til at høre EN GANG TIL. Jeg er stress-ramt på 6. måned og nu tilbage på arbejdet knap 15 timer om ugen. Det går op og ned. Jeg er nødt til at sove 1-4 timers middagslur efter hver arbejdsdag, og det er virkelig ikke altid kønt, hvis jeg ikke får sovet.

  DEJLIGT at høre fra en “survivor” – og hvor har du ret i, at stress både er noget lort og en velsignelse på andre punkter.

  • Kære Christine. Måske er dumt spørgsmål, men hvorfor gå på job når du har det sådan ? Så bliver det ikke bedre . Hvad siger din læge ?
   Jeg ventede 6 uger længere end jeg følte var nødvendigt. Og det tror jeg var godt. Ellers var det aldrig gået helt væk
   Kram

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt