Christina Wedel // 09. december 2014 // 2 kommentarer

TalkShow Tuesday – Her er dit liv

IMG_4111Hvis du pludselig skulle i studiet når du er gammel og se tilbage på hele dit liv, hvad tror du så der bliver sagt?

Har du tænkt over hvad din historie skal være?

Jeg så “Her Er Dit Liv” med Lise Nørgaard, moderen til bla. Matador, i søndags. Og sikke en kvinde. Og en historie.

Jeg vil slet ikke tillade mig selv at sammenligne mig med hende. men jeg vil lege en lille leg med dig, inspireret af programmet.

Se med her

 

 

Hav en skøn aften

kram, Fru Wedel

2 kommentarer til indlægget


 • Lad være med at være for hård ved dig selv.

  Hvis du kan gense programmet fra i søndags vil du formentlig lige som jeg lægge mærke til, hvordan de gik ret let over det, der nok har været en relativ kaotisk tid i Lise Nørgaards liv, nemlig da hun blev skilt med 4 børn. Hun sagde vist selv noget med, at det var nødvendigt. Men det betyder dælme ikke, at det ikke var kaotisk.

  Når man gennemgår 96-97 år på under en time, så forsvinder der en hel del mellemregninger og det vil der også gøre i “revisionen” af dit og mit liv til sin tid. Så er det de vigtige ting, der står tilbage. Og som regel er det der, hvor vi stod (og bestod) vores prøve folk husker og ikke alle svipserne:-)

  Håber flytteriet får en ende og du lander et godt sted.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt