Christina Wedel // 09. september 2014 // 2 kommentarer

Talkshow Tuesday – Hvad gør dig glad?

Hej
Biler gør mig glad, det er vist gået op for de fleste. Jeg startede min lille sidepassion www.kissanddrive.dk for over 3 år siden. Jeg sad til bords med en direktør for BMW og vi snakkede om hvorfor ingen kvinder skrev om biler, til kvinder. Han sagde det var fordi ingen kvinder viste interesse for at skrive om dem. Ugen efter kørte jeg min første testbil, en BMW 135i cabriolet. Jeg har altid elsket cabriolet og havde kun kørt det få gange i mit liv. Første gang var da jeg landede i Miami i 1991. OMG 1991. Det er mange år siden. Rene min gode ven som allerede var flyttet til Miami, hentede mig og jeg mærkede den vildeste lykke og fornemmelse af frihed og eventyr da vi satte af i en åben bil i den stegende varme.

Den lykke føler jeg stadig!

 

Hvad gør dig rigtig glad? Skriv det i kommentaren nedenfor! Jeg elsker at svare på jeres kommentare.

Kys
Christina Wedel

2 kommentarer til indlægget


 • Der er rigtig mange ting som gør mig glad i hverdagen – min lille charmetrold til søn (på snart 8 mdr), min mand og ikke mindst er jeg i øjeblikket høj på mig selv. Ja lidt ego må vi godt være 🙂 det gør mig glad at jeg holder ny livsstil og føler mig lækker (takket være dine skønne tips og tricks – du gør mig glad). Men jeg skal også være helt ærlig og hvis jeg skulle være endnu mere glad så ændrede jeg på job/arbejds fronten. Det vil gøre enormt mig glad hvis jeg turde tage springet ud i iværksætteriet og leve det selvstændige liv. Jeg lever desværre med en lille djævel indeni som hele tiden fokusere på det negative og hvis og hvis… Så jeg stoler ikke nok på mig selv her. Og så har jeg tusind ideer og svær ved at holde fast i en ide. Men hvis eller når det sker så er og vil jeg være helt vildt enormt glad 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt