Christina Wedel // 05. august 2014 // Ingen kommentarer

Talkshow Tuesday – Hvad jeg ville ønske jeg havde vidst da jeg var 20

Hej

Jeg har tænkt lidt over hvad jeg godt gad ha vidst da jeg var 20 år, jeg gad dog ikke være 20 år igen! Det er måske ikke hvad man ville ha troet jeg ville ha sagt til mit 20 årige jeg, men det er altså de ting jeg godt gad ha vidst. Hvad ville du ønske du kunne sige til dig selv da du var 20? Skriv det i kommentaren nedenfor, så jeg kan læse alle jeres svar.

En ting er sikkert, jeg har gjort mig umage lige siden jeg var 20, og det skal du også huske at gøre!

kys
Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt