Christina Wedel // 15. juli 2014 // 2 kommentarer

Talkshow Tuesday – Hvorfor jeg er selvstændig

Hej,

 

I denne uges Talkshow Tuesday, snakker jeg om hvorfor jeg er selvstændig og hvorfor jeg har været det siden jeg var 16. Jeg har brug for friheden ved at være selvstændig, og jeg brænder så meget for det jeg laver, at det giver så meget mening for mig at være det.

Skriv i kommentarfeltet nedenfor hvilke emner du gerne vil have jeg tager op. Husk at meld dig til konkurrencen jeg postede igår i “Makeup Monday – andendags krøller”, og se om det bliver dig der vinder mit yndlings krøllejern!

Kys
Christina Wedel

2 kommentarer til indlægget


 • Holdkäft hvor har du ret !
  , iövrigt en total skön mäde du formidler pä 🙂
  jeg er en af dem der allerede er selvständig, jeg bor i Östrig pä 4 är , og valgte at starte op som selvständig hernede pä trods af at jeg dengang ikke mestrede sproget perfekt, ja sä gjoerde jeg det sgu alligevel. Jeg var overbevist om at de söde östrigere ( dog mere konservative end vi danskere) godt kunne leve med at jeg ledte lidt efter ordene og sagde” die” istedet for “das” OG DET KUNNE DE GODT!
  Jeg havde ingen anelse om, om det ville gä hernede reglerne er strenge og man skal have tilladelse til at slä en prut udenfor lukketid 😉
  jeg har et godt koncept i mit firma,og dog er jeg nu der hvor det skal udvikle sig videre og jeg endelig tilläggelsesvis vil realisere en ide jeg har haft i ärevis, jeg kender ikke formen endnu men jeg har tillid til at jeg ser den när den er der.
  ” den der er sikker pä udfaldet, har tid til at vente uden panikangst”.
  Jeg kan ogsä kun sige go for it hvis du tror pä din ide, det behöver ikke at väre perfekt altsammen inden du kaster dig ud i dit nye liv som selvständig 🙂
  ps :Christina hvordan pokker laver du de der fede videoer????
  fortäl fortäl sä sender jeg dig sgu et par “mozartkugeln “her fra Wien 🙂
  knus fra jeanette, Wien

  • Kære jeanette,,
   Tak for skøn mail. Jeg elsker mozarrkugler, smid din mail så skal fortælle dig det med filmene
   Må man spørge hvad du laver i Wien?
   Kram

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt