Christina Wedel // 19. august 2014 // 8 kommentarer

Talkshow Tuesday – Kan mænd bedre lide kunstige bryster?

Hej

Idag kommer du med mig ud og køre, og det er tit her jeg har tid til at tænke og reflektere over forskellige ting. Igår så jeg et program om hvilke effekt plastikoperationer kan have på kroppen, og det fik mig til at tænke. Jeg har mange i min omgangskreds der har fået lavet både det ene og det andet, og jeg har tit selv tænkt over hvad jeg skulle ha lavet en dag. Kunstige bryster er en ting jeg har tænkt på flere gange, men som jeg aldrig tror jeg gør. Specielt ikke efter at have hørt hvor lille en procent af mænd det er der foretrækker kunstige bryster. Jeg er på ingen måde imod kosmetiske indgreb, tvært imod – hvis det kan gøre dig mere selvsikker, DO IT! Jeg tror måske bare ikke det er noget for mig.. Lige nu ihvertfald.

Hvordan har du det med fake boobies? Skriv det i kommentaren nedenfor.

Kys
Christina Wedel

8 kommentarer til indlægget


 • Kunstige bryster, nej tak. Jeg er ret glad for mit eget, naturlige frontparti
  og forstår ikke, at nogle kvinder frivilligt lægger sig under kniven for at få indlagt et par fremmedlegemer under huden, at rende rundt med store ar under brysterne og risikere at miste følelsen.

  Jeg er 42 og ret godt tilfreds med, hvordan jeg er skruet sammen. Det er ikke mine bryster, der definerer mig som kvinde!

  PS: Det hedder altså ikke “småfed”. Det hedder “erotisk buttet” 😉

 • Herfra så helst lykkelig småfed anytime anyday !!! For den da hvor bliver man træt af, at leve op til alle mulige forventninger og meninger. Det ene er ikke bedre end det andet for der er mennesker nok her i verden til, at alle kan elskes og rummes 🙂

 • Jeg er helt tilfreds med hvad jeg nu har. Men jeg vil da også indrømme at der da er dage hvor jeg kigger i spejlet og sukker lidt over tyngdekraften og søndag morgen selvværd hvor jeg så tænker “nej der skal sku strammes op deroppe”, men nu er jeg ogå en kylling så det kommer nok aldrig til at ske alligevel. Men hvis jeg nu alligevel fik mod til det ville det jo mere være en gave til mig selv, og ikke til nogen andre.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *