Christina Wedel // 28. juli 2015 // Ingen kommentarer

Talkshow Tuesday – Om hvorfor jeg ikke "holder ferie"

Godmorgen i regnvejret

Så er der Talkshow Tuesday!

Jeg har (vist egentlig ikke) et lille problem med at jeg ikke har behov for at ligge på ryggen i 14 dage, men derimod sørger for at holde små ferier hver uge hele året rundt. Det er jo nærmest blevet hver mands (kvindes) pligt at slippe det hele i 3 uger, men det gør jeg altså ikke. Helt

https://youtu.be/1dJmyl4wbbA

Hav en fab tuesday.

PS…vi ved jo alle solen kommer når ferien er slut, og så tro jeg jeg vil holde ferie hver fredag og mandag

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt