Christina Wedel // 05. maj 2015 // 3 kommentarer

Talkshow Tuesday -Om Omklamrende kærester og sandheden om kvinder.

Screen Shot 2015-05-05 at 16.06.30Så er det endelig MAJ. Jeg elsker maj. Jeg elsker forår. Jeg elsker solsorten i skoven. Den lysegrønne skov. Mine børn og min hund.

Jeg elsker også at være alene. Ikke alene som i ensom. Men ene og alene. I mit eget selskab.

 

Njaar, tænker du ” Hun er vist bare bange for at binde sig”

NEJ! men jeg er bange for at få mit hjerte knust…JA.

Og så er jeg bange for at være en mopset og skuffet kæreste. For det er det værste jeg ved. Og sådan er kvinder tit.

Så med her hvis du vil høre alle mine kærestetanker

 

Hav en dejlig tirsdag

 

 

 

3 kommentarer til indlægget


 • Hey skønne du.
  Jeg er da SÅ enig med dig ! Jeg er sammen med min hollandske mand gennem 15 år, hvoraf jeg har boet her i DK sammen med vores 2 børn, de sidste 5 år. Min mand og jeg gør os sq umage !!!!!! Vi skændes sjældent men er MEGA kærester når vi ses – lækre restaurantbesøg, wellness (jow, det gider han faktisk oss’ godt), vi er begyndt til fitness sammen – og hold nu k*** hvor vi griner af os selv fordi vi er herre-dårlige til det. Vi planlægger hvor tit vi har mulighed for at kunne ses – årh, den der længsel, forventningens glæde….suuuk. Så verden set gennem mine lyserøde briller, er et levende bevis på at det du gerne vil ha’ DET FINDES !! Go’n get it girl ❤️

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt