Christina Wedel // 17. juni 2014 // Ingen kommentarer

Talkshow Tuesday – Skilsmissebørn og Aftaler

Hej,

I dette afsnit af Talkshow Tuesday, snakker jeg om hvad jeg synes der er vigtigt at huske når man skal lave aftaler med sin x-kone eller x-mand omkring jeres børn.

Det er jo aldrig børnenes skyld at tingene endte som de endte, og derfor kan man hurtigt som forældre få dårlig samvittighed hvis man skal noget andet en aften, end at være hjemme med ungerne. Alle voksne mennesker har brug for “voksentid”, og derfor forklarer jeg i denne video hvordan du kan undgå den der dårlige samvittihed som ingen af os vil sidde med.

Hvis du har andre emner du synes jeg skal tage op og vende i næste Talkshow Tuesday, så skriv dem i kommentaren nedenfor! Jeg glæder mig til at høre alle jeres gode emner.

Husk at gør jer umage!

Kys,

Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *