Christina Wedel // 20. oktober 2015 // Ingen kommentarer

Talkshow Tuesday – Stop med at oversize dig selv!

Hej,

I ugens Talkshow Tuesday snakker jeg til dig der har tabt sig, eller dig der har taget på. Tit når jeg møder mine kunder for første gang bruger de meget større størrelser end de egentlig er, fordi de tror at hvis de er tykke så skal de svømme i deres tøj – NEJ. Du ser større ud og man kan se du gemmer dig. Ofte hvis kvinder taber sig helt vildt, kan de ikke rigtig få ændret deres syn på sig selv, og det synes jeg er ærgelig. Specielt hvis du har knoklet i fitness og spist salat i lang tid, så skal du da NETOP vise dine flotte resultater. Og til dig som har taget på. Du skal lære at acceptere dig selv, du ser ikke tyndere ud i posede kjoler – BELIEVE ME. Vis din talje, vis dine kraveben, vis dine slanke ben – whatever it is! Kig dig selv i spejlet og find ud af hvad du godt kan lide ved din krop, og så vis det frem! Og hvis ikke du kan finde noget, så ring til mig ELLER køb mit nye online kursus lige HER, så skal jeg nok hjælpe dig!

Husk at gør dig umage og vær sød overfor dig selv!
Kys
Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt