Christina Wedel // 24. juni 2014 // Ingen kommentarer

Talkshow Tuesdays – Hvordan er det at være tyk?

Hej,

Jeg har lavet Talkshow Tuesdays, fordi jeg har meget mere på hjertet end bare hvilken øjenskygge du skal købe. Der er mange ting der er vigtige for mig at skabe fokus omkring, og i dette afsnit, diskuterer jeg med min smukke veninde hvordan det er at være tyk. Hvordan det nogengange kan være virkelig ærgeligt, men hvordan det nogengange også bare kan være fint nok. Det er noget der altid har været en del af mit liv, jeg har aldrig været helt lille og tynd. Idag har jeg lært at acceptere det, og faktisk være glad for hvordan jeg ser ud. Jeg tror nemlig på, at det er helt fint at ville ændre sig og tabe sig, men der er ingen grund til at være ulykkelig hele vejen.

Vibeke har svært ved at finde tøj, og det er det som hun synes er sværest ved at være lidt større. Når jeg ser på vibeke ser jeg en knald lækker smækker dame der kan bære en hel masse tøj, og derfor har vi også aftalt at tage ud og shoppe sammen, så jeg kan vise hende alle de fede ting hun kan være i. Skriv i kommentaren nedenfor hvis det er noget du gerne vil se, så tar vi sgu et kamera med ud og shopper.

Hvis der er andre enmer du gerne vil have jeg vender her i Talkshow Tuesday, så skriv det i kommentaren nedenfor. Husk at gør jer umage, og vær glad for den du er lige nu.

Kys
Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt