Christina Wedel // 10. juni 2014 // 3 kommentarer

Talkshow Tuesdays – Ros hinanden!

Jeg starter et nyt tiltag her på Christinawedel.dk, hvor jeg hver tirsdag snakker om et emne eller en problematik som jeg føler der er relevant hos os kvinder. Det kan være alt fra skilsmisse til selvtillid til hvor hårdt det er at være enlig mor – you name it. Jeg kalder det for Talkshow Tuesdays, og jeg håber I synes det er en ligeså god ide som jeg. Jeg ved godt de fleste af mine indlæg her på bloggen handler om hvordan vi kan gøre os lækre på det ydre, men ægte skønhed kommer indenfra, og det kræver at vi er i balance med os selv, og at vi er ærlige overfor de problematikker vi alle går rundt med. Det er det mine tirsdage nu handler om her på bloggen, indre ro og skønhed.

 

Første emne er at vi kvinder er ekstremt dårlige til at rose hinanden, og det gør mig simpelthen så ked af det at se. Vi kvinder burde holde sammen og rose hinanden, for det gør jo en så glad når man får en kompliment fra en kvinde.

Jeg håber I er glad for videoen, og skriv endelig i kommentarfeltet hvilke emner I synes jeg skal snakke om her på Talkshow Tuesdays.

http://youtu.be/Eabm_5XwCYk

 

Kys Christina Wedel

 

 

3 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina.
  Super fedt at du laver små videoer -det bliver mere nærværende og “personligt”.
  Kunne du ikke lave en lille ting, om den frisure du havde da du shoppede i HM-videoen? Jeg kan ikke helt lure, hvordan du twistet håret i siden og får det til at sidde fast og fylde, når du samtidig også har en “knold”.
  Carina

 • Hej Christina
  Jeg har først fået set din video om at rose hinanden nu – men hvor er det godt og rigtigt! Det mærkelige er jo hvor ofte man (= jeg, I know) har set på en af sine kolleger og tænkt: hvor er hun bare smuk! Men så får man det ikke lige sagt, måske fordi hverdagen er fuld af faglighed og seriøsitet?
  Anyways, du har ret, og jeg vil tage det gode råd til mig 🙂
  Tanya

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt