Christina Wedel // 19. december 2018 // 8 kommentarer

TASKEGUIDE TIL KROPSTYPERNE + VIND EN TASKE FRA DECADENT

Hej smukke! Her er den ultimative taskeguide til kropstypern!

Jeg føler mig virkelig som julemanden denne måned, jeg kaster rundt om mig med konkurrencer, og allerde nu har jeg gang i en til – du kan nemlig vinde en taske fra Decadent! Jeg har ud over det, lavet en taskeguide til kropstyperne, for ja – der er forskel på hvilken tasker man skal bruge alt efter hvilken kropstype man har.

Den taske du kan vinde, kan du se lige her!

taskeguide til kropstyperne

Er den ikke bare fuldstændig smuk og lækker! For at deltage i konkurrencen om denne taske, skal du følge med på min Facebook-side @Fruwedel, hvor du kan deltage under sidste opslag med taskeguiden. Vinderen bliver trukket juleaftens dag d. 24 december.

Jeg ELSKER Decadent’s tasker. De er i så lækker kvalitet og i super tidsløst design, så det er altså en taske du kan have i maaange år.

Vind også; Sko og strømper til en værdi af 2000 kr lige her. 

Du kan finde alle de tasker jeg snakker om i videoen i deres butik eller på deres hjemmeside: https://decadentcopenhagen.dk

Kys
Christina <3

 

8 kommentarer til indlægget


 • Denne taske, er lige det jeg drømmer om. Kan bruges til alle farver overtøj og har et let sporty look, som jeg godt kan li’.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt