Christina Wedel // 06. december 2013 // 7 kommentarer

The ankelstøvle miniguide

Så lykkedes det endligt for mig!

Jeg har nu hjulpet alverdens kvinder med det. Selv prøvet dem igen og igen for så at sætte tilbage på hylden. Men jeg ved jo at bliver man ved at kredse om noget er det fordi det vil klæde en.Man skal bare prøve forskellige metoder indtil det løser sig.

Den flade korte ankelstøvle / herrestyle.

Jeg synes jeg fik tykke kedelige ben af dem (og det har jeg ikke i virkeligheden!)

Jeg synes min fod blev for lang af at de ikke var 15 cm høje (Set oppe fra hvor jeg er)

back-zip-boot-black-w6507-1Og så gik gåden op.

Den skal have noget struktur hen over foden som denne her, som nærmest ser ud som om den har en galoche udenpå, noge syninger som bryder foden, noget snakeskin prægning eller andet som tager fokus fra længden og fladheden.

Og så det allervigtigste. De egner sig klart bedst til bukser som sidder til ved anklen. Jeg bukker nu alle mine meget sætsiddende bukser op for at de stumper lidt ,for så ser det fedt ud og mine ankler bliver tynde og mine ben lange, og det er en god ting!

Jeg er i spørgejørgen hjørnet, så spørg og du skal få svar

Stormknus

7 kommentarer til indlægget


 • Når nu du svarer på spørgsmål, håber jeg at du kan hjælpe mig!

  Jeg er størrelse S foroven og M/27/28 forneden og altså pæreformet med brede lår og fyldig bagdel og jeg mangler i den grad bukser. Det skal være sorte jeans, og så skal de være tætte, gerne fra et mærke hvor de ikke slasker efter en time.

  Har du forslag til modeller/mærker/placering af baglommer/whatever der bare SIDDER og giver en lækker numse? 🙂

  Tusind tak!

 • Godt så ! fordi verdens bedste jeans og i det hele taget bukse ekspertbutik er Voigt på Østerbroggade. Den ligger lige overfor Park Cafe.Bare gå derind og hils fra mig så tager din hånd om dig og dine gode stænger .
  Yngling mærke i jeans til alle kropstyper er Please som de blandt andet forhandler
  Knus og god aften

  christina

 • Hej Christina,
  Hvad med ankelstøvle med en ikke så høj hæl? Jeg er 175 cm høj og str 42. Jeg synes at jeg bliver større – mystisk men sådan føles det – men synes at det er så fint og feminint med hæle.
  Jeg ønsker mig en ankelstøvle som ikke er for mormor – jeg er 38 og synes selv at jeg er ret smart, men ikke har for høj en hæl.
  Findes det og kan det være smart? Eller skal man holde det til enten har man flade sko eller støvler på eller op på høje hæle og lade være med at søge efter en mellemting?
  Kh Vibeke

 • Lige lidt yderligere forklaring: Jeg er en tøjstørrelse 42 og 39 i sko. Det jeg forsøgte at skrive var, at jeg føler mig større når jeg får hæle på! Selvom alle siger at det “slanker” så føler jeg mig stor og klodset med hæle på. Men er alligevel draget, for det er så pænt og feminint jo!
  Så det jeg forsøgte at spørge om var: findes der en mellemløsning, eller bliver det for konet?
  Kh Vibeke

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt