Christina Wedel // 11. november 2013 // Ingen kommentarer

The Big Cocktailguide

images-5Dette handler ikke om drinks. Eller om hvordan man opfører sig til et cocktailparty.

Næ det handler om hvad du har på! Og hvor. Og hvor meget.

Julefrokost, juleaften, nytår eller noget helt fjerde. Fester er der nok af.

Kender du det? Nogen piger kan bare det der med at pynte sig. Kæder, fingerringe, sko, hår pynt.Ikke sammen (forhåbentligt) men de smider bare noget på og så ser det bare fedt ud?

Står du altid og piller af og prøver igen og så ender med de samme øreringe, det samme hår, den samme makeup eller måske slet ingen (Hvis JA til det med ingen makeup? Så se lige mit nyhedsbrev idag om Smokey eyes kursus for præcis dig lige..HER)

Nu kommer hjælpen! For jeg har fået lyst til cocktailringe og enkle kjoler når jeg skal til fest. Er du med på den? Så læs videre.

Når jeg holder kurser er der altid mange kvinder som er frustrerede over ikke at kunne finde ud af det med smykker.

Jeg har 3 meget firkantede regler (og selvfølgelig er der altid undtagelser) men here we go:

1. hvis du føler dig pyntet med en kæde på, så tag flere på.Gerne i forskellige længder og materialer. Måske noget sølv, noget metal, nogle perler, noget bånd/snor. Eller mat og blank guld sammen i forskellige længder. En (elene) kæde er (ofte) for damet , flere kæder af gangen får smykkerne til at blive en del af outfitet mere end noget pynt som hænger uden på dig.

2. Med mindre du har en lang fin hals skal du holde dig fra kæder i halsen. Ihvertilfælde hvis du ikke er tryg ved smykker. Det kan SE FANTASTISK ud med en Chooker, som en kæde helt oppe i halsen hedder, men det er for de øvede. Så hellere lange kæder enten med vedhæng eller noget cool på selv kæden, eller helt glat. Er du ung og har købt dig fattig i tykke flættede kæder der sidder helt i oppe i halsen , så fyr den af skat.

images-83. Hvis du har et sæt, altså ring, kæde og øreringe, så brug det helst lidt hver for sig. Det bliver hurtight for meget med et helt sæt. Og så igen…Daisy og Mary og Marie kan jo noget med hele sæt, men Hey de bor altså også på et slot. Feel free, bare et godt råd.

 

 

 

 

 

 

Derimod kan der IKKE være nok kongeligt bling over COCKTAILRINGEN. Til os som ikke er vilde med alt muligt tingeltangel, giver den rigtig god mening. For med kun den på og en enkel kjole kan vi trække vejret og feste uden at føle vi er klædt ud.

Herunder ser du 3 meget forskellige ringe (JA også i pris, de damer)

Jewels CPH er bling med guld og ædelstene til den cool og modige med hang til pynt der varer mere end en sæsson. Check hendes hjemmeside , hun fortæller her hele historien om Cocktailringe.

De 2 coctailringe fra Rebekka Notkin er mine 2 absolut favoritter i hele verdenen. Hun er kendt for sine Signetringe (den flade med diamanter en masse) Signet er jo oprindeligt noget adelen bruger.Med segl eller våbenskjold på. Vi har sådan et segl i  minfamili. Du kan ane det oppe i venstre hjørne af denne blog og alle mænd i familien har det på en ring. Jeg synes derfor denne signetring som hedder,” Moments” fra Rebekka Notkin må være passende til min lillefinger. Den er den dyre morgengave, den frække egogave, “Tillykke med baby” gaven, agven fra ham som elsker dig,  julegaven til den klasiske med hang til at være lidt kantet og oldschool.. ja til alle os med god smag 🙂

Sidst men ikke mindst; Billigt cool bling fra H&M til dig som skiftet smykker som vi andre skifter trusser. Dig som ikke gider bruge en formue men godt vil ligne en million for en aften.

Ring-F-02.03.wm

Ring fra Jewels Cph/Mai Manniche

 

 

foto

Ringe Fra Rebekka Notkin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hmprod-1

Ring fra H&M

 

 

 

 

 

Blærede links:

Ebay Cocktail marketplace

Vildeste Ross-Simons Vintage Cocktail ringe på nettet EVER

Rå og billigere Cocktailringe fra ASOS

Du tager den bare på. Sådan. Evt med et ur eller en mase armbånd. eller intet. Eller uden på hansker. Fuld makeup og resten i håret.

 

Kort om kjolen. Cocktailkjolen.

For den må nemmelig godt være kort. Den må også være lang. Men det er mere Cocktail med kort end langt.

Jeg vil gerne slå et slag for min absolut favorit butik når det handler om kjoler. Cocktail, fest, og ikke mindst brudekjoler.

Pauli fra FN92 har de bedste, de smukkeste, de cooleste og de eneste der kun findes en af hver af. I hele Danmark.

Jeg har fundet 3 smukke Vintage Cocktail kjoler til 3 forskellige typer kvinder. Eller til den samme. Kan du se dig i en af dem?

Det kan jeg.

http://www.fn92shop.com/1980%27s_20%27s_style_black_beaded_chiffon_dress_38_40_42-p-5634.html

Kjole fra FN92

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aJULYday142_58_80[1]

Kjole fra FN92

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aJULYJULYday223_58_80[1]

Kjole Fra FN9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der selvfølgelig også mange steder med nye kjoler hvis du insisterer.

Her er lidt links:

ASOS 

Nelly

Monsoon

Og ja! NOANOA har nok en af de fineste til under 1000 kr.

Del endelig links og ideer til steder du shopper til Cocktails 🙂

 

Have a ball!

Fru Wedel

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt