Christina Wedel // 07. november 2012 // 2 kommentarer

Til Mille med den gode barm

Kære Mille

Du spurgte mig om følgende :

“Kære Christina Wedel.
Jeg har en timeglas figur, og er ultra kvindelig – du ved, store bryster (H-skål, og nej, de sidder ikke som et par silikone bryster, nu nok nærmere som en der har ammet [og jeg har ikke børn!]), smal talje, frodige, store hofter, godt med lår, og en god røv, og fint slanke, men korte ben, med en fin ankel.

Hvor er det dog svært at finde tøj til storbarmede kvinder, med en hell-of-a timeglas figur. Jeg tror simpelthen at jeg slår den næste ihjel der siger at når man har timeglas figur, skal man bare klæde sig med noget der fremhæver taljen og har en god V-udskæring. Jamen, hvad nu hvis man er THE timeglasfigur, og snit der går lige under brystet for dig til at ligne Maren Malkeko og at en god V-udskæring får dig til at se forfærdeligt vulgær ud? Hvad nu hvis ens bryster nærmest falder ud af en slå-om kjole, og desuden bliver fremhævet yderligere?!”

Her er mit svar:

Der er jo en grund til at mange har sagt v-udskærring, slå-om kjoler og fremhæv din talje for det er OGSÅ rigtigt at det fungerer for “rigtige” kvinder med noget til gården og gaden. Men der er jo også en meget vigtig faktor, nemmelig HVORDAN FØLES DET. Dem som ser dig, ser dine fortrin som …ja fordele. men hvis man som du også har lyst til at holde lidt af det for dig selv ,kan det være svært at få råd.

Når jeg taler om FØLELSEN, er det jo fordi det er sådan jeg arbejder med tøj. Det kan se nok så cool, lækkert, smukt og rigtigt ud for den som kigger PÅ dig,men det er din FØLELSE inde i dit tøj som afgører om det er noget for dig.

Før noget andet skal du have STYR på dit undertøj og nogle underkjoler/toppe. Ikke nødvendigvis for at se tynd /tyndere ud, men for at mærke hvortil du “går”. Når man har kurver, stor bryster, bred røv, store lår, timeglas, lille talje osv er der tale om “noget der stikker mere ud en resten” Hvis du får styr på det, om det er under kjoler eller toppe vil du straks mærke en forskel. Noget der passer /holder på dig “Hertil og ikke længere” kan du godt mærke hvis du tænker over det.

I Magasin har de en ret fantastisk undertøjsafdeling med det som hedder Maidenform. De har alt inden for  shapewear eller “huggins” som  jeg kalder dem. Trusser, toppe og underkjoler som holder på formerne.

SØRG FOR AT KØBE UNDER/TOPPE OG KJOLER HVOR DER ER SKÅRET UD TIL DIN EGEN BH. På den måde får du ikke flade bryster. Og de trusser og kjoler ruller IKKE OP.

Hvis du har behov for at få styr på dine bryster kan du sagtens tage dem med BH i men få hjælp til den rigtigt cup str. OFTE bruger alle piger for stor omkreds og få små skåle, og det hele sidder derved forkert.

Ligeledes er det super vigtig du har fået målt din barm til din almindleige BH. Du vil blive overrasket. De er meget kompetente i CHANGE butikkerne til at måle dig…..

Så er der lidt at gå igang med. I weekenden kommer så mere om tøj og sko 🙂

2 kommentarer til indlægget


 • Tusind tak Christina! Dine råd vil jeg tage til mig – må da vist liiige i change. Glæder mig til at høre mere! 🙂 Kh Mille

 • Kære Christina…

  TAK for en super inspirerende makron-aften !!!
  Den sjov, dejlig aften med stof til eftertanke … MEN !!!!!
  -UPS… Der skal strammes op!!
  Og ikke kun fysisk 🙂

  Du fik plantet gode tanker om valg af tøj & mængden, hellere lidt men godt og det RIGTIGE tøj….

  Købte “dine”, ” G-star coated “jeans” i går, dem du havde på tirsdag aften… FEDE!!!

  Men ikke mindst taknemmelig for at kunne følge dine gode råd som til Mille her!!

  Små justeringer og vane/tanke ændringer, der gør en kæmpe forskel i comforten/selvfølelesen i hverdagen !!!

  Du er lagt ind under “favoritter” og jeg vil forsøge at stable et “makeup kursus” på benene, det ville være endnu en “fest og inspiration” …..

  Når der fysisk er strammet op, ringer jeg til dig 🙂
  DET skal være fortjensten !!!!

  – And what a treat …..

  HOV…. Jeg tænkte da jeg kom hjem, at jeg faktisk gerne ville have spurgt dig om….

  Den sorte kjole fra Whiite i dit “Lady Like blog” er jo fantastisk (Den må jeg finde).
  Men er der nogle regler for, hvor en blazer skal skære… Altså længden….

  Jeg elsker at gå i den slags til daglig, men syntes som ofte det ser “sjovt ud”…..
  -Desværre på den trælse måde 🙁 ……når jeg har en sort blazer over en kjole !!!!!!

  En kjole guide ville være fed… Mest hvor finder jeg de kjoler – Kjoler som du selv ville gå i … Du har FANTASTISK stil og vi samme statur 🙂

  Kærligst

  Rikke

  (Boss bukserne er adopteret væk)

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt