Christina Wedel // 04. februar 2010 // 8 kommentarer

Tilbud til alle hungrende kursister

Det GRATIS kursus jeg ligger og roder med i marts, kan ende med at være for op til 100 personer.

Men jeg har et krav ; I skal alle  gide købe et helt makeup kitt til 12oo kr fra JANE IREDALE, til en normal værdi af kr, 2400. Gider du det?

Ellers kan jeg ikke tage så mange , og jeg gider forøvrigt heller ikke hvis du ikke har noget ordentligt at arbejde med. Det er et Fantastsk TILBUD, ER DU FRISK??

Det er både hudpleje, hud, øjne, kinder, pensler, læber og hel mollevitten, og gudhjælpemig en taske til alt dit nye stads.

Og før du spørge, ja jeg har tænkt over hvordan med hvilke farver osv til alle jer forskellige typer. Trust me, jeg har styr på det.

 

PS jeg har lige sendt mit fede nyhedsbrev ud, og hvis du ikke har modtaget det ,så  tilmeld dig eller brok dig hvis det allerede er gjort og du er gået glip af noget…

knus og lad mig vide hvad du synes

8 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina

  Til lykke med din hjemmeside og din fede bog, som jeg læser og læser.

  Jeg er frisk på Make Up kurset som er på D´Angleterre, så vidt jeg husker. Offentligøre du snart datoen, da det selvfølgelig er med forbehold for den.

  Glæder mig til at se dig igen.

  Lone Eriksen

 • Nej, det gider jeg ikke.

  Jeg kan ikke – lige som mange andre – bruge Jane Iredale øjenskygger, fordi de er fyldt med ikke-deklareret nikkel (find selv Politiken Tjek artikel).

  Har masser af god, helt ny Tromborg makeup at arbejde med efter solid nytårsoprydning og nyindkøb.

  Så nej tak, jeg vil ikke til et “homeparty” for Jane Iredale med købekrav, når jeg troede, at jeg var inviteret til et gratis inspirationskursus.

  Så nu er der kun 99 kursister:-)!

  Held og lykke med kurset.

 • Jeg må også melde pas – har ikke lige kr. 1.200,00, som jeg kan bruge på makeup. Ellers ærgerligt, da jeg virkelig gerne ville have deltaget i et gratis kursus…

 • Hovsa, så er det jo ikke et gratis kursus, men et kursus der koster 1200 kr., hvor man så får udleveret make-up. Jeg betvivler dog ikke, at det er et udemærket tilbud, men ville det være muligt at få mere information, både om hvad kittet helt præcist indeholder, men derudover også hvor lang tid du påregner at kurset varer? Samt hvis der er 100 tilmeldte, hvor lang tid vil der så være til den enkelte? Jeg har stor tiltro til dine evner, men hvis jeg skal give tilsagn (om end det ikke er bindende) om deltagelse, vil jeg gerne vide mere nøjagtigt hvad jeg får for mine penge. Principielt har jeg dog svært ved at forstå metoden, og et (mindre end 1200 kr.) engangsbeløb for deltagelsen og derudover mulighed for at købe make-up ville nok være passe de fleste bedre.
  Mh. Ditte

 • Kære alle
  Det kan sagtens lade sig gøre at undervise 100, så fremt vi arbejder med de samme ting. Selv om vi er 50 bliver der ikke tid til hver enkelt, men det er en stor gruppe sminke fest hvor alle lærer en hel masse på en enkel og sjov måde som I rent faktisk kan bruge bagefefter. Og det gør vi bare. Det andet var blot et frækt formuleret og åbenbart helt misforstået svar på tiltale. Mange har nemmelig skrevet og spurgt om jeg sælger makeup på aftenen, da de intet har. Og det gad jeg først ikke, men da så mange spurgte tænkte jeg ; Ok jeg bruger mine kontakter og gør et kæmpe arbejde for at alle får mest muligt ud af at være med til festen. Jeg tjener ikke en krone på det tilbud. Men lad det nu være. Der kommer en rigtig officielt beskrivelse og invitation når jeg er færdig med at planlægge. Men sæt stadig kryds ved 11-4 2010 hvis du vil med
  God aften

 • Nå, men hvis flere andre ikke hat lyst, SÅ VIL JEG RIGTIG GERNE!!!!!!

  Jeg ELSKER Jane Iredale.. Og er der plads, er jeg PÅ! – Hvordan kan man se om der er pladser og evt. tilmelde sig?

  Vh. Anne

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt