Christina Wedel // 22. april 2019 // 1 kommentar

TING JEG ELSKER FOR TIDEN!

Hej smukke!

Nu skal vi til det igen. Jeg har nemlig samlet alle mine nye og gamle ting jeg elsker for tiden! Det jeg nok elsker allermest lige nu, er vejret! Hold da op hvor har det været en dejlig påskeferie. Jeg har holdt påske med min familie, været i sommerhus og spist på min dejlige altan.

Solbrillevejr!

Jeg ville ønske man kunne gå i solbriller hele året, og det kan man egentlig også hvis man vil! Dog har jeg fundet det perfekte alternativ til at have solbriller på hele året, og endda også indenfor! Nemlig tonet glas i mine briller. Som jeg viser dig i videoen, har jeg fået nye briller fra Salling C Optik på Nørrebro, og jeg har fået lavet tonet glas i dem. Ikke nok med at de giver en passende solbrille-effekt, så fungerer de også som en slags snyde make-up-brille. Det ligner nemlig jeg har en god smokey eye under brillen, og det er noget jeg kan lide! I videoen viser jeg dig også et andet lækkert par briller jeg har fået fra Salling C Optik!

Andre produkter jeg nævner i videoen:

Skriv gerne i kommentarfeltet nedenunder, hvilke ting du elsker for tiden!

Kys!

1 kommentar til indlægget


 • Hej Christina,
  måske du skulle prøve CrossEyes næste gang du skal have briller. Netop fordi det er fedt at have flere par at skifte imellem, så har de rigtig gode priser, deres eget design på alle briller og masser af muligheder indenfor tonet glas.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt