Christina Wedel // 12. august 2014 // Ingen kommentarer

Tirsdagens vinder af en BLOW DRY er fundet!

Skønne lækre damer!

I konkurrencen om en føntørring hos BLOW som har en gæstesalon hos Companys Original, har jeg fundet en vinder!

Aj! det har været så svært. Der var Karina som havde sin bedste hårdag sammen med Kronprinsesse Mary (!!), der er både Winnie og Ditte som husker deres bryllupsdag som den bedstehårdag (Dittes var et hemmelig bryllup som dog blev afsløret) og der er Anna som har fået mirakuløst blødt hår efter kun 5 dag med ny shampoo.

Men af jer alle må jeg kåre Malene som vinder. For det billeder hun har sendt sammen med hendes hårprosa, fik mig til at smile og grine. Jeg ved at en lille pige med så mange krøller drømte om en ting, og en ting alene; GLAT hår. Se billederne og smil!

IMG_5379IMG_0869

 

 1. Malene siger:

  Åååh min bedste hårdag
  Og os den værste når man nu tænker tilbage!
  Åh Gud i lige start 80
  Jeg er jo af racen. “Hul i hæk” dvs. Krøllet uterligt hår.
  Min store drøm som 11-12årig var glat glat glat blond hår.
  Fik til en fest føntørret mit hår. Det var sååååå glat jeg var lykkelig!
  Åh Gud det var en gryde page klip!
  Buet pandehår og det hele!
  Glattejern ikke opfundet (ville ha. Reddet hele min teenager år!!!)
  Jeg vidste glæden var kort! Det ville krølle igen
  Så i dagevis som jeg med – hold fast!
  HÅRNET
  Blev mega mobbet af mine søstre.
  En tur hos blow out what a Price!
  Har altid krøller krus og mystisk hår.
  En dag med lækkert hår og fald
  Pick meeeee

  Kære Malene,

  Tillykke, Nu kan du prøve at få blødt Hollywoodhår hvis det er det du drømmer om!

  Nu kan du gå i Companys Original og vælge dig en behandling. Jeg håber du vil dele billeder med os på FB på min side ; Christina Wedel med både billeder,  før,  under og efter. Altså hvis du gider. TAK!

  Du bestiller bare en tid og hilser fra mig! Husk det er sidste dag på søndag d. 17/8

  Møs og god tirsdag, Fru Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt