Christina Wedel // 22. oktober 2012 // Ingen kommentarer

Uhhh jeg ser rødt….og bordeaux

Ok Jeg glæder mig til jul!

Ja jeg indrømmer gerne det er lidt tidligt. Men nu flytter jeg med mine skønne børn til et nyt liv på Frederiksberg. Vi skal have stort juletræ og ja! jeg tro sgu jeg skal have en julekjole, eller måske bare et par julehæle. Lad dig inspirere af de varme røde og bordeux toner som der er så uendeligt meget af ude i butikkerne og på nettet. Hvis du synes sort tilbehør er lidt 90´er så prøv med sølv, det er mega cool og ikke så kontrastet. Hvis du synes det er svært at finde strømper til en farvet kjole, så husk mit evindelige tip; find en strømpe i nøjagtig eller næsten samme tone/farve. Det gør hele outfittet mere roligt. Tro mig det er sandt!

🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt