Christina Wedel // 24. juli 2017 // Ingen kommentarer

VÅGN OP MED MIG!

Hej,

Jeg har lovet jer at jeg er tilbage med videoer hver uge nu, så derfor har jeg en lille en til dig, allerede idag. Har du set min sidste video? Ellers tryk her, du kan også stadig nå at tilmelde dig giveaway’en og vinde lækker allergivenlig makeup!

Idag viser jeg dig, hvordan en typisk morgen ser ud hos mig. Jeg er så heldig at være selvstændig, så derfor har jeg (næsten) altid goood tid om morgenen!

Vi ses snart igen, med en ny video!

KYS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt