Christina Wedel // 05. december 2011 // Ingen kommentarer

Verdens fedeste Julegave til hende som har alt, men ikke oplevet alt…endnu

Verdens fedeste oplevelse …Nu som JULE gave.

Min drømmebil

Det er jo ingen hemmelighed at jeg er helt fjollet med biler. Og da jeg er så priviligeret at jeg prøvekører en del af dem , blev jeg i September inviteret til Sjællandsringen af BMW/MINI til et journalist event hvor vi skulle se den nye BMW 118 i som blev lanceret her i efteråret.Jeg kan godt afsløre at jeg har SJÆLLENDT haft det så sjovt. Jeg var et stort grin hele dagen. Og jeg lærte en MASSE .

Bla. lærte jeg at HOLDE AFSTAND. Ja jeg kører raskt til, og plejer at ligge lidt tæt oppe i måsen på bilen foran. Men har man først prøvet at lave katastrofe opbremsninger for fuld skrue og set hvad der kunne være sket……….ja så holder man afstand resten af sit liv .

Jeg kørte glatbane, og det er sgu sjovt. Og vådt. Jeg havde det varmt og åbnede vinduet, flot. Vandet stod i en bue ind over bilen og i hovedet på mig. Heldigvis havde jeg 3 ture, og blev rigtig cool til det. Og parallel parkering er jeg VERDENSMESTER i i forvejen.

Jeg havde min bil legekammerat og Hof fotograf Simon Knudsen med

PÅ sjællandsringen kan man tilmelde sig flere forskellige events, og man kan købe gavekort :

HER hvis gaven skal være at opleve sig selv som racerkører for en dag.

HER Hvis gaven skal være at man skal blive teknisk stærkere i sin egen bil.

Se det er en fed gave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt