Christina Wedel // 26. december 2011 // 8 kommentarer

Vil du have mig i dit klædeskab?…..ja også på fyn og i Jylland :-)

Så deltag i konkurrencen de næste 3 dage ved at skrive din absolut bedste oplevelse i 2011.

Den bedste oplevelse fordi du FØLTE DIG GODT TILPAS OG LÆKKER eller fik masser af komlimenter, eller en situation du havde frygtet lidt lykkedes. Gerne med billeder.

Du har endu større chance hvis du kan fortælle om dine tanker før den aktuelle situation, evt. hvordan du købte tøjet, eller fandt det frem ,eller lånte det. Bare fortæl noget godt så ALLE forstår at det er FØLELSEN bag tøjet som gør det så skide nemt at være R–lækker hele tiden.

Kram glæder mig til at læse

8 kommentarer til indlægget


 • I november md fik jeg officielt overrakt min nye STH servicehund i Idrættens Hus i Brøndby. Jeg havde selvfølgelig gjort noget ud af mig selv, syntes jeg selv. Da jeg ved, at på de overrækkelses dage bliver der taget en masse billeder.
  Jeg har altid ment, at mine lår var for tykke til gamacher, da jeg jo sidder ned, men den dag satsede jeg alligevel. Der har altid været for meget vand i mine ben til, at jeg har kunne passe andet fodtøj end (jubii) sandaler. Selv om vinteren, men endelig kan jeg nu komme i et par lange støvler.
  Da vi ankom efter den lange køretur og jeg mødte den første jeg kender, var hendes første kommentar, – hvor ser du godt ud og hvor har du bare tabt dig. Så allerede i døren ind til arrangementet følte jeg mig som en million og komplimenterne faldt i en lind strøm resten af dagen.
  Siden den dag, har jeg tænkt mere på, hvordan jeg ser ud. For selv om jeg sidder ned og selv om jeg er lidt skæv i skroget, så kan jeg godt warve folk lidt alligevel <3

 • Lige før jul sidste år fandt jeg ud af at jeg var gravid for anden gang. Jeg var stadigvæk på barsel med nr 1 så jeg besluttede at give den ekstra gas denne gang. Så jeg begyndte at spiste sundere, dyrke mere motion, og pleje mig selv mere – hår, ansigt, hænder og fødder. Jeg fik nøje udvalgt mit outfit – jeg startede inderst og arbejdede mig ud så mine flotte bryster, gravide mave og lange ben blev fremhævet bedst muligt. Da fødslen gik igang havde jeg tid til at et bad, sætte hår og så på med det lækre tøj – og afsted – vandet gik i bilen på vej til hospitalet sådan på Hollywood måden med et ordentlig plask men så stopper sammenligningen også der for det var med kold våd røv jeg vaklede ind på Riget – det lyder måske lidt mærkeligt men det gav mig lidt ekstra – jeg er en lidt blufærdig person så det var fedt at være velplejet og have lækkert tøj på. Christoffer kom til verden i fin stil og bagefter blev i kørt op afdelingen til et par overnatninger – men der går alle rundt i stor hvid nat skjorte, hænger patter, netunderbukser og is bind – men det er jo en helt anden historie…

 • Min mor fyldte 60år den 21. maj 2011. Jeg var helt i vildrede, fordi jeg virkelig ikke anede, hvad jeg skulle ha’ på. Og til sådan en fest er der jo masser af mennesker og jeg ville gerne tage mig godt ud. Jeg har aldrig været særlig god til at shoppe, ved ikke hvad jeg skal gå efter og tilbehør er en by i Rusland for mig.
  Desuden havde jeg besluttet mig for, at jeg for første gang i mit liv ville holde tale. Alles øjne ville hvile på mig under denne tale, som jeg i forvejen var dødnervøs for og derfor var det endnu vigtigere for mig en ellers at se godt ud og frem for alt føle mig powerfull.

  Derfor kom det som en gave at jeg skulle til Alicante og besøge hovedkontoret af vores firma. Da jeg fortæller eksportchefen (som ALTID ligner en million selv) om mit dilemma, foreslår hun at vi tager en shoppetur i Alicante så hun kan hjælpe mig med at finde hele mit outfit. Jeg er helt oppe og køre og SÅ glad.
  Vi finder rimelig hurtigt en fin sort kjole og høje flotte blondesko i Zara.
  I et stormagasin finder hun et par store guldøreringe og et smukt guldarmbånd. En flot coral neglelak bliver også tilføjet. Jeg er LYKKELIG.

  Den 21.maj hopper jeg i det hele og synes virkelig selv jeg ligner en million og det bedste: Jeg FØLER mig som en million. Jeg får kompliment efter kompliment til festen for mit udseende og for allerførste gang i mit liv føler jeg mig lige så smuk som min søster.
  Talen går super godt og også den får jeg masser af komplimenter for.

  Så den 21. maj 2011 er både en dag hvor jeg føler mig TOPlækker OG overvinder frygten for at holde tale.
  Hvis den oven i købet fører til at jeg vinder noget jeg har ønsket mig i flere år, ja så er jeg virkelig GLAD :o)

 • Jeg har virkelig i år ryddet hårdt ud i min garderobe, der har trængt til det, ikke forbi jeg har haft meget tøj, har haft en lang (år) periode, hvor tøj ikke er blevet prioteret højt, så alt har været slidt. Når man læser råd om garderobe, skriver folk tit som om man har masser af tøj i skabet, det har jeg virkelig ikke haft og slet ikke nu , men jeg indså at jeg var mere værd end slidte trøje og sko nedslidt til sømmet uden håb om redning. Jeg drømmer om et job, hvor jeg kan ave mit eget tøj på, da jeg altid har haft jobs med arbejdstøj, og hvis jeg vil det, må jeg også have garderoben til det Min festgarderobe har altid været god, da det har været her jeg har skajlet ud, så da har jeg altid fået komplimenter, men min hverdags garderobe har været nedprioteret, men ikke længere. Det største kompliment fik jeg i sommers, da jeg var ude at servere til en venindens mor 60 års fødselsdag, der var en del mennesker jeg kendte, så efter serveringen var det aftalt, at jeg skulle ud og have en lille en bagefter. Jeg tog en par sorte velsidende bukser på, hvid samsøe og samsøe sue top, en hvid h&m skjorte og køkkensko, men efter serveringen friskede jeg makeup og hår op, tog skjorten og sko af, på med sorte højhælede, lange hænge øjeringe og en jakke fra muus, jeg har været så heldig at købe billigt på loppemarked. Jeg følte og lignede en million, selvom jeg havde været 10 timer på arbejde og kompilmenterne kom flyvende, en jeg snakkede med viste ikke det havde været mig, der havde servet tidligere, han havde dog også fået noget af drikke, men alligevel. Jeg har indset, at det er bare så meget værd, hvis man bare gør lidt mere ud af sig selv:-)

 • Kære Christina.

  Wow sikke en mulighed! Jeg krydser alt hvad jeg har og sender dig her min historie:

  I næsten 3 år, har jeg arbejdet på at blive gravid (for 3. gang), været gravid eller ammet.
  Så fester og sammenkomster har været en del afdæmpede for mit vedkommende i den periode….

  Men i år skulle jeg endelig til en julefrokost, hvor jeg kunne give den nøjagtig så meget gas, som jeg havde lyst til 🙂

  Men min garderobe bar/bærer i høj grad præg af, at jeg ikke har haft så meget fokus på det – kombineret med, at der bare er så meget andet, som jeg er bedre til…..
  Men i takt med, at jeg er begyndt at “tage scenen” mere i forbindelse med mit firma og at jeg kan komme mere ud, har jeg virkelig mærket en indre feminin stemme banke på og bede om at få hjælp og mere opmærksomhed.

  Det har faktisk udviklet sig til en følelse af, at jeg “har glemt” mig selv og min kvindelighed i en periode og i stedet har der været fokus på at “Mor” og “Iværksætter”.

  Og jeg kan mærke, at jeg ikke er et “helt menneske”, når jeg ikke husker at pleje mig selv og alle mine sider.
  I mange år har jeg følt, at det er egoistisk at fokusere på sig selv. Og har set lidt ned på dem, som gik op i mode og skønhed.
  Men nu kan jeg mærke, at det jo handler om at pleje og styrke mig selv. Så jeg får en masse overskud, som jeg kan dele ud af.
  I stedet for at opføre mig som “offeret”, der altid sørger for andre før mig selv……

  Så julefrokosten var en kærkommen mulighed for at dyrke det feminine lidt mere.
  Jeg var ude at shoppe lidt, men synes, det var svært! Fandt en fantastisk sort kjole, men så blev jeg helt i tvivl, da den hang i “ungdoms-afdelingen”. Var den ikke lidt for frisk? Så jeg hang den tilbage igen…….

  Men jeg fandt ud af, at jeg blev tiltrukket af noget glitter og glimmer. Og så faldt jeg over en simpel, men meget fin sølv-“trøje”, som bare sad rigtig godt på mig. Og et par sorte bukser, som også sad godt.

  Da jeg tog hjem med det, var jeg stadig i tvivl, om det var det, jeg ville tage på til festen – om det var “festligt nok”.
  Men da dagen oprandt, og jeg prøvede lidt af det andet, der hang i mit skab (ikke meget), så endte jeg alligevel med min sølv-trøje. Og da jeg fik lagt en fin make-up med noget sølv-glimmer på øjnene – og lidt i håret. Og et par store øreringe, så følte jeg mig bare SÅ KLAR til julefrokost. Jeg smilede til mig selv i spejlet, og kunne mærke de forventningsfulde bobler i maven.
  Jeg kunne mærke tilfredsstillelsen ved at have gjort noget ud af mig selv. Og jeg kunne mærke, at fordi jeg havde besluttet mig for at få en skøn aften, så ville det også blive det!

  Og jeg havde en fantastisk aften.Sjov og spas, hygge og snak, og masser af musik og dans! Jeg elsker at danse og fik komplimenter på dansegulvet, der gjorde mig super glad.
  Jeg følte mig bare helt fantastisk godt tilpas.

  Rigtig godt Nytår til jer alle.
  2012 bliver fantastisk!

  Kærlig hilsen Anette Opstrup
  – den tøj-hjælps-hungrende.

 • 2011 blev året, hvor jeg lærte at bruge makeup.
  What, tænker du måske? Jamen, det kan enhver kvinde da?!?!
  Nix.
  Der findes kvinder som jeg, hvor det lykkedes at gå gennem 31 år uden at lære andet end en klat mascara.
  Datalogistudiet kan man nemlig godt klare sig igennem uden at have det store certifikat i Matas-besøg.
  For uanset om man kan sminke sig, er man stadig den smukkeste (og eneste) pige i klassen…
  Meeeen jeg har da forsøgt. Forrige gang ligger cirka 5 år tilbage. Jeg havde været en tur i Matas og købt den smukkeste blommefarvede øjenskygge.
  Jeg prøvede den nye krigsmaling af, og tog til middag hjemme hos en ven. Jeg fik et hurtigt knus, og han nåede knap nok at se mig, inden han hastede ud i køkkenet igen. Han råber så til mig ud i garderoben “Hvad er der galt med dine øjne?!?!?!!” Jeg svarede undvigende, og flygtede ud på toilettet for at tørre øjenskyggen af… Øv. Min nye Chanel øjenskygge levede derefter et mørkt liv på bunden af badeværelsesskabet…
  I år tog jeg så på makeup kursus og fik det lært. Og jeg bruger det. Ikke dagligt, men flere gange om ugen.
  Det betyder rigtig meget for mig at kunne. Tidligere har jeg ellers ofte taget briller på, for ligesom at skjule, at jeg ikke havde makeup på – for eksempel til møder på arbejde eller til festlige lejligheder. Det fik mig på en eller anden måde til at føle mig nøgen.
  At lære at dulle mig selv op, er det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe: jeg har nemlig fået ny selvtillid, og ikke mindst følelsen af at være påklædt. At kunne lægge en fin makeup stiver mig lige af i situationer, hvor jeg måske ellers ville have tøvet. Og jeg får masser af komplimenter for det. Så jeg er også lige vokset et par centimeter i højden 🙂

  Nu ved jeg, at jeg kan – og resultatet bliver mig i en forbedret udgave.
  Skønt!

  Rigtig godt nytår til alle

 • Godt nytår.

  Jeg har følt mig godt tilpas og lækker (næsten) hver dag siden den dag i maj 2011 efter endt amning, hvor jeg investerede i nyt undertøj, der faktisk passer. Undertøj, der passer i både størrelse og temperament. – Særligt det røde sæt, kan give energi til at erobre verden (eller bare hverdagen). Det er så fedt at få det boost!

  Og så var det skønt at blive taget alvorligt og udfordret i prøverummet. At de skønne sager også blev pakket i silkepapir og lagt pænt tilrette i en fin pose gjorde bare oplevelsen endnu bedre.

  Alle smækre kvinder bør unde sig lækkerhed inderst inde.

  Godt 2012 til alle (nyt undertøj eller ej)

  /Anne N

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt