Christina Wedel // 08. august 2012 // 5 kommentarer

Vil du på gæstelisten til kæmpe modeshow på lørdag?

Er du  mere end en str. 42 i tøj og træt af at det meste i modeugen handler om lange tynde kvinder !!!

Her er en af mine favoritter inden for tøj til kurvede skønheder. Kender du andre mærker eller butikker du vil dele med mig og andre så bliver jeg så glad.

Carmakoma er blevet nomineret til 2 flotte internationale priser, du kan læse om her

 

De holder show sammen med en helt masse andre mærker på lørdag d. 11 August kl 20.00 på Sceneriet på Det Ny teater. Kan du og vil du med ? De første 3 som skriver en god historie om tøj til kurver eller bare noget godt fra deres sommerferie kan få deres navn på gæstelisten  på lørdag……….

Læs mere om showet her 

5 kommentarer til indlægget


 • Min historie handler nok mere om carmakoma. I løbet af sommeren – her omkring udsalg har en af mine veninder som bruger str. 44 været rigtig ked af det, efter hun har shoppet rundt inde i byen. Hun syntes at hun blevet bekræftet i at hun ikke passede ind grundet hendes str. da der næsten ikke var noget tøj på udsalg i hendes str. Jeg var dog så heldig at en god veninden anbefalede Carmakoma til mig og min veninden er simpelthen blevet så glad for hjemmesiden. Carmakoma har gjort at når hun shopper derinde føler hun sig ikke alene, men som en del af en gruppe. Hun har været meget tilfreds med de ting hun har købt – så jeg vil vel egentlig også bare gerne sige tak til Carmakoma!

 • Min mor er en str. 46-48.
  Hun har altid håbløst svært ved at købe tøj – og hænger meget fast i den med alt for mange lag, og gerne 3-4 ting ned over numsen – så ser den nemlig først stor ud!
  Men hun var i foråret inde hos Personal shopper hos magasin (julegave fra min far), og det var en fantastisk oplevelse. Der fik hun gode råd til hvordan hun kunne style tøjet + købt en masse med hjem.
  Nu begynder hun, ligesom før i tiden uger før et arrangement at diskuterer hvad hun skal tage på – forskellen er at nu har hun svært ved at vælge mellem alle de lækre ting, og ikke bare som tidligere hvor alt var forkert – dejligt 🙂
  Hvor kan man købe Carmakoma? Tror aldrig jeg har set det i en butik?

  • Godt at høre din mor har haft en god dag med en personlig shopper !
   Skriv mail på cw@christinawedel så kan i begge komme på listen 🙂
   Knus og god dag

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt