Christina Wedel // 02. januar 2012 // 3 kommentarer

Vinderen af MIG er ……

Så fandt jeg vinderen af sidste uges konkurrence om at vinde mig ind i dit klædeskab mod at dele en god historie om en oplevelse hvor du følte  dig lækker, og hvor det var tøjet som  gjorde en forskel.
Vinderen er :
 • RIKKE

  29. DECEMBER 2011 · 15:51

   

  Min mor fyldte 60år den 21. maj 2011. Jeg var helt i vildrede, fordi jeg virkelig ikke anede, hvad jeg skulle ha’ på. Og til sådan en fest er der jo masser af mennesker og jeg ville gerne tage mig godt ud. Jeg har aldrig været særlig god til at shoppe, ved ikke hvad jeg skal gå efter og tilbehør er en by i Rusland for mig.
  Desuden havde jeg besluttet mig for, at jeg for første gang i mit liv ville holde tale. Alles øjne ville hvile på mig under denne tale, som jeg i forvejen var dødnervøs for og derfor var det endnu vigtigere for mig en ellers at se godt ud og frem for alt føle mig powerfull.

  Derfor kom det som en gave at jeg skulle til Alicante og besøge hovedkontoret af vores firma. Da jeg fortæller eksportchefen (som ALTID ligner en million selv) om mit dilemma, foreslår hun at vi tager en shoppetur i Alicante så hun kan hjælpe mig med at finde hele mit outfit. Jeg er helt oppe og køre og SÅ glad.
  Vi finder rimelig hurtigt en fin sort kjole og høje flotte blondesko i Zara.
  I et stormagasin finder hun et par store guldøreringe og et smukt guldarmbånd. En flot coral neglelak bliver også tilføjet. Jeg er LYKKELIG.

  Den 21.maj hopper jeg i det hele og synes virkelig selv jeg ligner en million og det bedste: Jeg FØLER mig som en million. Jeg får kompliment efter kompliment til festen for mit udseende og for allerførste gang i mit liv føler jeg mig lige så smuk som min søster.
  Talen går super godt og også den får jeg masser af komplimenter for.

  Så den 21. maj 2011 er både en dag hvor jeg føler mig TOPlækker OG overvinder frygten for at holde tale.
  Hvis den oven i købet fører til at jeg vinder noget jeg har ønsket mig i flere år, ja så er jeg virkelig GLAD :o

  Kære Rikke!

  Tak for en god historie med flere gode pointer !!

  -Du overvandt en frygt.

  -Du bad om hjælp fra en som kunne noget bedre end dig.

  -Du mærkede forskellen ved at være “klædt på” til en situation.

  -Du føler dig lækker !

  -Og du delte den med mig 🙂

  Skriv til mig på mail så vi kan få en aftale.

  Til alle jer andre dejlige historier, tak for dem, det  var svært at vælge. Send mig jeres adresser på mail så får i min bog tilsendt hvis I ikke har den allerede…

  Kram og Godt nytår…………..mit er allerede godt igang 🙂

  Fru Wedel

 

3 kommentarer til indlægget


 • Uh troede lige det var mig:-)
  Men det er også en god historie og tusind tak for sidegevindsten, fantastisk:-)
  Har faktisk lige hentet den på biblioteket i dag og allerede halvvejs, men fantastik at få sin egen:-)

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *