Christina Wedel // 05. april 2018 // 2 kommentarer

VINTAGESHOPPING + GIVEAWAY

Hej,

Okay – hvis ikke du allerede har set den smukke smukke udstilling i Rødovre Centeret af Pauli Tvilling fra min yndlings vintage butik FN92, så SKAL du tage forbi centeret i løbet af April. Den er så gennemført, at du tisser i bukserne. Kombinationen af vintage, og tøj du kan få i butikkerne lige nu, giver det den vildeste  Sex And The City vibe!

Derfor er dagens video en reminder til både dig og mig, om at mode ikke behøver være så skide enkelt og “sikkert”. Kombiner dine yndlings ting fra din garderobe med unikke vintage fund, fordi så sker der simpelthen noget HELT fantastisk.

Og ja, det kan godt være du tænker Rødovre Centeret er skide langt væk, men det er det jo faktisk ikke, og de har vildt mange gode butikker, også til dig der er i plusstørrelser.

Nu på søndag d. 8 April, holder Pauli fra FN92, et meget smukt modeshow på Vintage Messen i Forum kl. 13, og jeg udlodder 2 biletter. Du kan læse mere om konkurrencen på min Facebook, lige HER. 

På Vintage Messen i VEGA på søndag, kan du også gøre nogle gode vintage handler til din garderobe, og du kan læse mere om messen lige HER. Jeg håber vi ses derude!

KYS!

 

2 kommentarer til indlægget


 • Hej C. Tak for et supergodt arrangement i Søllerød Golfklub i går aftes.
  Jeg er begejstret for den sorte kjole med lynlås i ryggen, du havde på i går.
  Hvor har du købt den og hvilket mærke er det?

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt