Christina Wedel // 11. juni 2014 // 8 kommentarer

Vlogging Wednesday – Frisørbesøg og brilletest

Nu prøver jeg noget lidt skørt… Så må vi se om I kan lide det. Min mission for det her år er at komme tættere på mine læsere. Kommunikere mere og lade jer følge med i hvad der sker i mit liv. Ikke kun hvilken bil jeg kører i, eller hvilke kjole jeg synes du skal gå i, men alt det andet der også sker i mit liv. Derfor vil jeg hver onsdag poste en video med klip fra min uge. Du kommer til at se hvem jeg arbejder med, hvad jeg laver og bare alt andet. På den måde kan du få et større indblik i mit liv, og hvad jeg gerne vil. Jeg vil gerne lære kvinder at gøre sig umage og være dem selv, og det kræver mere end en god makeup og en fed bil. Det kræver at man forstår alle sider af sig selv, og hver onsdag vil jeg tage dig med i mit liv så du kan følge med i den rejse jeg skaber for både du og jeg. (ja…. det lyder mega cheese)

Skriv i kommentaren nedenfor om du overhovedet gider se disse videodagbøger, eller bare hvad du har lavet idag. Det her er en to vejs kommunikation, så jeg vil også gerne vide hvad du går og laver!

Kys,

Christina Wedel

8 kommentarer til indlægget


 • Jeg synes, det er super hyggeligt med dine videoer – og du er så dejligt positiv! Dog synes jeg, 8 minutter og 40 sekunder bliver lidt for langt. Personligt synes jeg 2-3 minutter er mere passende.

 • Du har fået altan! Kan huske, da vi var til makeup-kursus i efteråret, at du talte om, at du rigtig gerne ville have en, så stort tillykke.

  Det er en rigtig fin video, og jeg elsker, at du fra at tro, at du nok er blind på det ene øje går til at ende med læse-/skærmbriller;-)

  Men tror du ikke, at du skal finde en måde at fortælle vidt og bredt, at du laver de her video-fortællinger, så de faktisk får det publikum, de fortjener – f.eks. i et hurtigt nyhedsbrev?

  • Kære Liselotte! Ja hurra altan i Gentofte !
   Tak for input. De kommer jo på bloggen og jeg tænker det ville føles som spam på et nyhedsbrev ? Men måske du har ret
   Kram

 • Hvor var det bare et sjovt indslag og jeg fik grinet højt flere gange. Hvor har du bare en god humor. Det er bestemt ikke for langt. GLÆDER mig til flere videoer.

 • Dem gider jeg i hvert til fald godt se, nyder hvert sekund , også selv om indslaget er på 8 min. Nyder dine gode råd og din humor. Send dem bare i en lind strøm , jeg er så klar

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt