Christina Wedel // 25. juni 2014 // Ingen kommentarer

Vlogging Wednesdays – Eiffeltårnet Og Rap I bilen

Hej,

Sidst jeg lavede sådan en her video, virkede det som om i synes det var meget sjovt at komme med mig rundt i løbet af min uge. Nu har jeg lavet en til, og i denne video følger i mig b.la. til Jylland hvor jeg holder foredrag, og til Paris hvor jeg spiser lækker mad og kører i den nye Peugeot (og flipper helt ud over Eiffeltårnet).

Link til Hjerteforeningen, så du ligesom mig kan støtte at vores unger bliver uddannet i førstehjælp, ved tilfælde af hjertestop: http://www.hjerteforeningen.dk

Hvad har du lavet i din uge? Let me know, i kommentaren nedenfor!

Kys

Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt