Christina Wedel // 07. oktober 2015 // Ingen kommentarer

Vlogging Wednesdays – En dag fyldt med behandlinger!

Hej,

 

Som I nok ved, gør jeg en del ud af at holde mig tip top lækker. Jeg elsker disse dage, hvor jeg forkæler mig selv, og holder mig frisk og smuk. Jeg har derfor taget dig med mig rundt, hvor du kan se mig få lavet alt fra top til tå. Jeg ved godt alle har mega travlt (og alle mulige andre dårlige undskyldninger for at have hår på benene og fedtet hår), men for mig er det en prioritering at se ud som jeg gør når jeg har det aller bedst! Jeg sørger for at planlægge noget tid før, og så lægger jeg alle behandlingerne på en dag! På den måde har jeg ikke travlt, og kan nyde alt det gode jeg gør for mig selv. Hvis du vil se mere om min spraytan oplevelse hos www.beautyavenue.dk, så se med i Miracle Or Myth imorgen – hvor jeg deler hele min oplevelse med jer!

Hvis du vil gøre dig endnu mere umage, så læs om mit nye online kursus lige HER

Kys

Christina Wedel

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt