Christina Wedel // 06. oktober 2014 // 2 kommentarer

Volume til hestehalen

Undskyld men jeg har taget munden for fuld og nu bliver jeg straffet. Først migræne fredag og så halsbetændelse som startede igår. Jeg har heldigvis lavet forud, så de næste par dage er i kassen. Jeg har måtte lære at lave og redigere film selv, og det er skide sjovt, men MEGET tidskrævende.

TAK FOR DIN TÅLMODIGHED!

Den film jeg havde klar fredag bliver nu til en mandagsfilm. Det handler om hår, så det er vel ok. Begravelsen, alt det juridiske bagefter og ude til EN MASSE SKØNNE foredrag oveni hinanden fik skovlen under mig.

Her er den:

 

Min frisør Søren-Henrik finder du her.Han har SÅ mange skønne produkter, og er jo selvfølgelig røvgod til vildt hår ligesom mit og til møgkællinger som mig.

 

hav en fab mandag

 

2 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt