Christina Wedel // 02. september 2018 // Ingen kommentarer

FlOTTE NEGLE – EN GUIDE TIL NEGLEPLEJE

Hej smukke, i dag lærer jeg dig, hvordan du får flotte negle!

Nu er den her! Guiden med alt du skal vide om at få flotte negle. I har spurgt mig SÅ mange gange om jeg ikke ville lave denne guide, så nu har jeg lavet den til jer. Jeg troede faktisk ikke jeg havde så mange regler til dette emne, men da jeg begyndte at filme gik det op for mig, hvor mange guidelines der faktisk er. Den skønne dame der ALTID laver mine negle på både hænder og fødder er Christina i Søborg, og link til den frisør hun er i, finder du ved at trykke her. 

Negler  er så vigtig for dit totale look. At have flotte negle giver godt selvværd, og er noget andre mennesker lægger mærke til. Hvis du bider negle, eller har problemer med dine negle, skal du overveje at prøve min negledame. Jeg har selv utroligt klamme negle på mine fødder, fordi jeg har gået meget i stiletter, med en del vægt. Så mine storetæer kommer aldrig til at være rigtig pæne igen. Jeg elsker jo sko og sandaler, og ved at få lavet gele på mine fødder, kan jeg gå i både åbne og lukkede sko.

Faktisk skal du vide, at jeg slet ikke har negle på storetæerne, ja sorry det er lidt klamt. Christina, min negledame hun bygger simpelthen 2 nye negle af Gele, som er et organisk flydende produkt. De bliver hærdet i en lille ovn, lag efter lag, i enten gennemsigtig eller farvet gele. Dvs at hvis du har sorte negle, som mig, så kan du få flotte farvede negle, som holder længe.

Læs også: Mine favoritter fra Maj, hvor jeg også nævner en af mine yndlings neglelakker! 

Kys!

Christina Wedel

P.s husk du også skal have pæne fødder i strømpebukserne om vinteren!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt