Christina Wedel // 18. juli 2018 // 3 kommentarer

MINE FAVORITTER + VIND ET PAR SKO

Hej smukke!

Jeg går hele tiden og får nye yndlingsting, og dem elsker jeg at dele med dig. Jeg har i samarbejde med ResRes lavet en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde et par af de flotteste sneakers. Reglerne for konkurrencen finder du på min facebook-side: @fruwedel. 

Produkterne jeg nævner i videoen:

Solcremen fra Avene køber du HER, eller på Apoteket.

Parfumen fra Gucci, finder du HER. 

Neglelakken fra OPI, finder du HER. 

Skoene fra Res-Res kan du købe HER. 

Hvis du vil læse mere om min onlinekursus, der starter til august, kan du gøre det HER. Der er allerede en masse kvinder med på holdet, og jeg glæder mig HELT VILDT til vi starter.

KYS!

3 kommentarer til indlægget


 • Kan ikke leve uden solcreme fra Rudolph
  Negle som jeg får lavet hos Unique negle på Blegdamsvej af Rie
  Mascare fra Lancome- Definicel
  Og så masser af kærlighed ❤️

 • Jeg kan ikke leve uden sovemaske til de lyse nætter, Bobbi Browns læbepomade, der giver både glans og fugt, facial mist fra Rudolph Care – og løs lang nederdel, der giver lidt luft til stængerne, men samtidig ser godt ud – fx fra Lollys Laundry

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt