Christina Wedel // 10. juni 2019 // Ingen kommentarer

SHOPPING I H&M! KOM MED MIG I OMKLÆDNINGSRUMMET!

Hej smukke! kom med mig på shopping i H&M!

Som du måske ved, er jeg vild med GOD kvalitet. Jeg går aldrig på kompromis med materialer og betaler gerne mere for god kvalitet. Derfor er du måske lidt overrasket over at jeg hiver dig med på shopping i H&M. De laver super smukke ting, men det er ikke altid at de sidder skide godt og der er MEGET polyester…

Hvert år tager jeg dog derind inden sommer og ser hvad de har, og 0.8% af deres ting er faktisk lækre og god kvalitet og sidder godt. Du ved at jeg altid er 100% ærlig her på bloggen, og derfor ville jeg gerne tage dig med i prøverummet på min shoppetur i H&M. Det gjorde jeg på min Insta Story på Instagram forlededen, og nu ville jeg give dig mulighed for at se mine storys fra omklædningsrummet. Hvis du ikke aner hvad storys er, er det kort fortalt en slags video dagbog hvor jeg poster en masse spontane ting fra min hverdag inde på min Instagram. Det er alt fra hvad jeg spiser, planer jeg har for dagen, shoppingtips og snakke om selvværd. Du kan følge med i mine storys på Instagram, ved at følge mig derinde.

Nu har jeg lagt omklædningsrumsvideoerne i en mappe på min Instagram (@christinawedel.dk) så du altid kan se dem. Som mange af jer sikkert ved, udløber Storys nemlig efter 24 timer – så man skal være hurtig hvis man vil nå at se hvad jeg følger. Herunder har jeg vist hvor du kan finde mine videoer fra omklædningsrummet. Du kan både se det fra din browser på computeren eller på din tlf inde i Instagram Appen:

shopping i h&m

Apropos gode tips og tricks fra mig, så har jeg lige lavet årets guide til sommerlinks. Det er håndplukkede links til alt det tøj jeg ELSKER til hver enkelt af alle kropstyperne. Dvs du sparer så meget tid, fordi jeg har gjort alt det hårde arbejde for dig. Skynd dig at hapse linksguiden inden linksene udløber!

Tryk her for at få min sommerlinksguide 2019!

Kys

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt