Christina Wedel // 10. juni 2019 // 4 kommentarer

SOMMERLINKSGUIDE 2019!

cover links

Hej smukke! Velkommen til dette års sommerlinksguide 2019! Som jeg har gjort før, har jeg igen i år støvsuget internettet for lækkert tøj til alle kropstyperne. OG JA, jeg har delt det efter hver kropstype, så du kun behøver trykker på din kroptypes links. Husk dog at du sagtens kan lade dig inspirere af nogen af de andre kropstyper!

Ved du stadig ikke hvilken kropstype du er? Så tag den gratis kropstype test LIGE HER. 

Jeg har fundet alt fra kjoler til bukser til shorts til nederdele. YOU NAME IT. Alt det du har brug for, for at føle dig TOP lækker her til sommer!

Tryk her hvis du er klar til at få din linksguide! 

Jeg har valgt at gøre det super billigt, fordi jeg gerne ville gøre det muligt for alle at få fingrene i disse links. 299 kr. er ikke meget, i forhold til de fejlkøb du undgår at lave. Jeg har nemlig kun valgt mærker og butikker jeg VED har styr på kvaliteten og som sidder skide godt.

Jeg har personligt kigget på hvert stykke tøj og vurderet om den gør noget godt for din kropstype, så det er nærmest som at have mig med ude og shoppe. Selvom jeg foretrækker at købe ting i butikkerne, fordi man kan prøve det på erkender jeg at det nogengange er nemmere at shoppe online. Flere af de links jeg har lavet er til butikker hvor du kan prøve tøjet på, hvis du ligesom mig foretrækker det. Ellers kan det være smart at bestille tøjet hjem i et par størrelser, og derefter returnere det du ikke skal bruge. Husk at tjekke den enkelte butiks returneringspolitik.

Få din linksguide lige her!

 

4 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina,

  Nu har jeg fulgt dig og dine skønne indslag og mails i en 14 dages tid og overvejer stadigvæk om jeg skal hoppe med på online kurset “Se godt ud”, da det nok er det jeg har råd til, men ligegyldigt hvor mange gange jeg kigger på kropstyperne, så kan jeg simpelthen ikke finde ud af min kropstype og det forhindrer mig i at handle på tingene. Jeg er 54 år og måler 102 cm over skuldrene, 98 cm over hoften, jeg er 179 cm vejer 69 kg har ellers altid været slank men har de sidste 4 år fået erhvervet mig en irriterende topmave 90 cm, som jeg render og trækker ind fordi jeg føler at det er så grimt og bryder mig ikke om mit eget spejlbillede. Har svært ved at vurderer om jeg har talje, jeg har små bryster de måler 88 cm, helt flade foroven og hænger, forsøger at gå ud og købe tøj men ender altid med at komme hjem uden noget, synes ikke noget tøj klær mig og følger aldrig moden da den altid er frygtelig grim i mine øjne, er ellers en klassisk kvinde, men har de sidste 2 år gået rundt i jeans og sneakers, så har vist opgivet lidt og ligeså mit undertøj, der er jeg også helt lost, så har vist virkelig brug for lidt hjælp/ et indspark fra dig.
  Vh. Karina

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt