Christina Wedel // 21. september 2017 // Ingen kommentarer

JEG HAR SKREVET EN BOG!

Hej,

SÅ ER MIN BOG FRA GYLDENDAL ENDELIG PÅ GADEN! <3

Køb den her: https://goo.gl/bEVLM4

For et år siden troede jeg at jeg var gået i overgangsalderen. Jeg begyndte at lede efter lækker godnatlæsning om emnet. Og det var svært. Samtidig havde der længe presset sig en ny bog på, om styling og lækkerhed for damer fra 45 og op. Så derfor denne bog;
“Se Godt ud – også efter 45”. En grundig og laber guide til at finde din kropstype, den rigtige stil og måske finde måden du gider håndtere din overgangsalder på.
Der er smukke illustrationer af mine 6 kropstypedamer, 8 vidunderlige cases og masser af tips og tricks til at være pivlækker resten af livet

 

KYS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *