Christina Wedel // 13. marts 2015 // 3 kommentarer

Fix Me fridays – Om at bruge hårkur

Godfredag morgen!

IMG_0028 IMG_0027Jeg har glædet mig til idag (og er også ret nervøs). Jeg skal lave en  TV pilot, et test, en dymmy. Med mig selv. For et produktionsselskab, om at være stylist.  Ja så selvoptaget er jeg. Men jeg tror det kan blive ret sjovt. Jeg skal også arbejde inde på Dangleterre idag, mit ynlingshus i hele København. Der er “TV GULD” Billedbladets årlige store galafest for Tv-branchen.

 

Nå men tilbage til dig. Bruger du hårkur? Bruger du den rigtigt?

Se med her i dagens FIX

 

 

hav en skøn fredag og nyd weekenden

 

kram, Fru Wedel

3 kommentarer til indlægget


 • Det var da det vildeste råd – hvorfor står det ikke på hårkuren, sådan noget? Skal straks afprøves derhjemme. Er der i øvrigt silikone i John Frieda-produktet, for det undgår jeg helst. Men jeg har faktisk også fået krøller her i en voksenalder (megamærkeligt) og de kruuuuser så irriterende! Ih, hvor er jeg spændt på det her 🙂

  • Kære Tanja
   Je giver dig fuldtsændig ret. Det er så mærkeligt. jeg fandt selv ud af det for ca et år siden, og havde selv brugt det helt forkert før da.

   Knus

 • Kan du ikke også fortælle hvor i byen du køber hårkuren? Jeg synes ikke lige jeg kan finde en bøtte på JessiCurls hjemmeside 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt