Christina Wedel // 23. juni 2009 // Ingen kommentarer

Super fest koncept!

Jeg må altså fortælle dig hvad jeg skal på fredag !. Designeren Signe Bøgelund-Jensen www.atelier-jensen.com holder sin 40 års fødselsdag og jeg skal med. Hun har designet en kjole til alle piger som kommer .

Vi bliver helt ens i alle de former og højder og drøjder vi nu engang har. I lørdags var vi inviteret til “fitting”,60 píger som prøver ens kjoler…hold nu kæft det var sjovt! At få en kjole som er lavet så den bare PASSER er nu skønt. Alle mænd kommer i smoking og jeg glæder mig som et lille barn.

DSCN1415DSCN1417

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt